Ett bra avslut på en bra vecka.

Jag, Toni och Helena gick ut på Blue moon bar igår och hade det riktigt kul hela kvällen lång! Vi avslutade kvällen med lite mat på Sibylla.

Idag har jag varit till IKEA och köpt massa roligt, men är inte ens i närheten av hälften som jag egentligen hade velat köpa. Men det får vänta tills jag flyttat till den nya lägenheten i januari.

Jag och D hade söndagsmys och gjorde tacopaj och har nu kollat på film och ätit lite sötsaker. Ett bra avslut på en bra vecka.


Bowling i bilder



Jag ser nästan proffesionell ut!




Några av tjejerna från klassen




Helena kollar in poängtavlan

K k k k kaffe?

Bowlingen igår gick rätt bra för mig, sköt i rännan enbart en gång, hehe. Poängen blev blyga 137.

Efter det gick jag till Hemköp och köpte fredagsgodis till mig och D och hoppade sen på bussen hem, en lagomt aktiv fredag. Idag ska jag däremot till Toni tillsammans med Helena och partajja lite. Just nu känner jag mig som den segaste människan i Sverige, men efter lite kaffe kanske det ordnar upp sig.





Dags att ta på sig "finskorna"


Musik


» Sean Kingston ft. Nicki Minaj - Letting go
» Daniel Adams Ray - Gubben i lådan
» Nicki Minaj ft. Will.I.Am - Check it out
» Iyaz - Replay
» Tinie Tempah - Written in the stars
» Rihanna - Only girl (in the world)
» Mohombi ft. Nelly - Miss me

Godkänd

Jösses vad jag gillar såna här gröna små rutor.

Fredagsmys!

Källa: http://www.rencke.com/images/stories/magnet/smarthouse/referensobjekt/nojesfabriken.gif
I afton är det bowling med ett stort gäng från BUR-klassenNöjesfabriken. Jag tycker det är riktigt skoj med bowling så jag ser fram emot detta. Hoppas inte vädret är det sämsta tänkbara, annars kan man promenera dit från stan.

Jag ska inte gå ut på krogen efteråt utan drar nog hem istället. Men man vet aldrig, det spörs helt enkelt!

Tråkig dag

Idag var jag i skolan mellan 13-14.30 för att gå igenom något som alla hade kunnat läsa själva på egen hand. Vi skulle gå igenom en VFU-uppgift som vi ska ha till vår kommande praktik.

Väl hemma drack jag lite kaffe med D och skulle göra mig iordning för att åka hem till hans mor som bjöd på middag. Då hoppade Michelle (hunden) ner från soffan och skrek till. I nästa stund haltade hon och ville inte stödja sig på benet. Så det blev ingen middag för min del utan häng i soffan tillsammans med hunden som skulle vila enligt veterinärens order. Nu verkar hon inte känna av någonting och vill bara leka, så det har nog släppt. Men det är lika bra att ta det lugnt idag.

Dennis fick hem en ny dator idag och den är jättefin! Skriver på den nu faktiskt. Skärmen är så stor och så fina menyer. Min är från 2005 och fungerar utmärkt, men ändå blir man lite lockad till en ny. Men så länge som den funkar tänker jag inte köpa någon ny (intalar jag mig själv).

Tips från coachen!


Källa: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://minigamer.webblogg.se/images/2010/marabou-vinter-vit_103286106.jpg&imgrefurl=http://minigamer.webblogg.se/2010/august/marabou-limited-edition-vinter-vit.html&usg=__jAq0H8RNlQc46ql8f3SjB4Bnvws=&h=275&w=532&sz=47&hl=sv&start=1&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=8ripDGpbBhw28M:&tbnh=68&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3Dmarabou%2Bvit%2Bvinter%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

Nea ♥ Vinter vit

Herrejösses vilken god choklad. Jag ska bunkra upp!


American eulogy

True sounds of maniacal laughter
And the deaf-mute is misleading the choir
The punch line is a natural disaster
And it's sung by the unemployed

Usch och fy!

Det var nog det äckligaste téet jag har druckit. USCH

Raspberry & blueberry

Imorse var jag rejält trött! Blev lite piggare av några klunkar kaffe som jag fick i mig innan jag drog iväg till Toni som bjöd på fika. Det blev en kort tur på stan som resulterade i nya mjukisbyxor då mina gamla är väldigt urtvättade.
Källa: http://candis.se/images/2009/lipton_61623087.jpg
Nu ska jag koka mig en kopp te och slänga mig i soffan (efter att jag ställt ner tekoppen på bordet såklart). Jag köpte ett nytt te från Lipton; Raspberry & blueberry. Hoppas att det smakar gott.


Tidsfördriv

Vilken svordom använder du mest?
"Helvete"

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Idag var det 7.30

Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Tar hellre bilden

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En bil till Dennis

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

Vad åt du till middag senast?
Pasta och korv

Kan du vissla?
Ja

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, James Bond jr och TMNT oftast

Äger du några popband t-shirts?
Rock, inga pop

När flög du senast?
Aldrig gjort det

Pratar du några andra språk?
Engelska och lite franska

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Funderar på en tattuering, men det blir nog inget med den.

Vad har du med dig in på bion?
Popcorn, läsk och sällskap

Vad har du för väder?
Kallt och mörkt

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Svenska

När sov du senast på golvet?
I somras

Vilken är din favorit drink?
Rosa pantern

Gillar du din boendesituation?
Nej, ska flytta i slutet av december

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Har ingen direkt gräns, funkar efter 4h. Men ju fler desto skönare

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Det finns alltid något att göra

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej, aldrig. Jag tog vara på skoltiden

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
25!

Tror du på liv på andra planeter?
Nej

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"Det finns de som har det värre"

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja - säger jag nu när jag sitter i soffan. Skulle jag sitta i ett flygplan skulle jag nog tveka

Tycker du om att krama folk?
Vissa

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Katie Holmes när jag var mörkhårig och nån Gemma från UK

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Beror på vad man har planerat

Är du mörkrädd?
Ja, inte så lite heller

Tre saker du alltid har med dig?
Halsduk, busskort och mitt förnuft

I spoke to soon

Jag ska hem till Toni på fika imorgon :)

Väntan...


Inte dags att granska den snart?

Det ska va gôtt å leva?

Det har gått i ett hela veckan lång känns det som. Det har hänt någonting varje dag, men imorgon har jag ingenting planerat och det är så skönt. Då får man ta det lite som det kommer.

Nu är räkningarna betalda för denna månaden. Sådana här månader som denna är det inte roligt att betala räkningar. För nu var det hemförsäkring, elräkning, tv-license, cykelförsäkringar bla bla bla.. Allt sånt kommer i en och samma smäll. Men lyckligtvis blir det inte nåt mer sånt innan det är dags för julklapparna, vilket ändå känns skönt.

Dags att pysa ner i tvättstugan!

Idag är ingen vanlig dag...

Grattis Helena på födelsedagen!

Nu kör vi!




Nu är det slut på veckan..

Idag vankas det klassfest med min gamla klass (fritidspedagoger) hemma hos Emelie. Det kommer nog att bli skoj, har knappt träffat dem sen innan sommarlovet.  Den vanliga frågan vad ska jag ha på mig? har redan dykt upp i huvudet på mig. Jag får rota igenom garderoben så hittar jag nog något som jag glömt att jag äger.

Litteraturseminarium

Ja idag har vi haft litteraturseminarium nr. 324 i följd känns det som. Visst är det intressant att få höra vad var och en tycker om litteraturen som vi läser, men det börjar bli lite långdraget nu. Speciellt när vi är en grupp på ca 20st som alla har läst samma böcker. Men men, får väl ta upp det på utvärderingen sen när det är dags för den.

Igår packade jag ner 4st lådor och ytterligare en idag. Det känns skönt att ha det gjort fastän det är ett tag kvar innan det är dags för flyttlasset. Det kanske märks att jag är ivrig att flytta härifrån? Man hittar mkt skit som man sparat på sig längst in i skåpen. Häromdagen var jag till Gengåvan och lämnade av en stor flyttlåda och en blå IKEA-kasse fulla med saker. Lika bra att någon annan får nytta av dem än att jag ska kasta dem.


Pluggdejt ✔

Källa: http://farm3.static.flickr.com/2495/4137684065_6eececcf16.jpg

Ja pluggdejten med Nena är avklarad. Själva pluggandet tog väl 3-4 min och resten blev fika och prat om annat. Efter en kort tur på stan konstaterade vi att vi ser fram emot när vi får från CSN på måndag.

Idag ska jag ta ett varv med dammsugaren här hemma. Undrar om det inte är lättare att dammsuga hunden direkt istället för att vänta att all päls ska ramla av och samla sig i vartenda hörn. Fast det är nog inte så uppskattat.


Tips från coachen!

Källa: http://fromdepptopepp.blogg.se/images/2010/choco-banana_104791658_107770082.jpg
Jag hittade Ä N T L I G E N Naturdiets Banan-choklad dryck som jag har väntat på sen i somras när jag smakade den hos syster J. Mums!


I går när jag och D rensade förrådet kom jag på vad jag ska klä ut mig till på halloweenfesten som vi är bjudna till. Det blir en 80-tals/90-tals tjej ända ut i hårtopparna. Hittade massa färgglada gamla kläder och stora armband djupt nere i en låda, så de ska få komma till användning innan jag kasserar dem för gott.

Jag köpte hårskum från Bobbys märke och det var väldigt bra må jag säga! Inte alls klibbigt och lockarna kom fram. Perfekt. Ett bra köp med andra ord.

Vad händer i veckan?


Miss me



En riktigt bra låt!

Hurtigbulle

Nu är hela förrådet nerpackat i banankartonger. Snabbt och smidigt när det är dags för flytten. Vi bar ner de lådor som jag packat ner från skåpen i köket och klädkammaren också.

Nu funderar jag på om jag ska ta och baka någonting, men vad? Bullar tar så lång tid och det blir så mycket disk. Det blir nog muffins, det blir inte så mycket disk och är goda att frysa in. Men först ska jag göra klart här vid datan.

HÖRS!

"Den här hjorten har gjort sitt"

Efter ett intensivt dygn hemifrån är det mer än skönt att vara tillbaka. Lör-sön spenderades i Vingåker med Dennis släkt och familj där deras farmor firades. Vi åt trerätters middag på en herrgård (där självaste Drottning Kristina har övernattat en natt), och det var supergott! Hjort har jag aldrig ätit förut, men det var riktigt gott! Dennis kusin Eddie kommer med kvällens skämt; "Den här hjorten har gjort sitt!".

Nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig och läsa, om jag hinner det innan jag somnar.

HÖRS!



Värmländska ♥

När ska "min" mobil återkomma i lager?

Här sitter jag och dricker te för ovanlighetens skull. Det är riktigt gott, rabarber och grädd.. Hette det så månntro? Jag tar det alltså lugnt en fredagkväll som denna. Jag börjar ofta skratta för mig själv när jag tänker på te (ordet). När jag gick på gymnasiet skulle en klasskompis till mig handla i cafeterian och följande händelse tog då plats:

Vän: Jag tar en kaffe
Cafébiträde: Ok, det blir 10kr (eller vad det kostade)
Vän: Äh.. Jag tar en te.
CB: Aha, en te och en kaffe. Det blir 17kr.
Vän: Nej, alltså jag tar en te kaffe.
CB: En te eller en kaffe?
Vän: En TILL kopp kaffe.

Värmländska ♥




Biodejt

Källa: http://bacardiboy.blogg.se/images/2010/the-other-guys-movie-poster_101794612.jpg

 

Igår gick jag och D på bio och såg The other guys. Den var riktigt bra och jag skrattade mycket, helt klart sevärd om man gillar komedier. Innan dess var vi hem till D's mor där det bjöds på middag och lek med hans lillasyster. Hans lillebror har skaffat en liten kattunge som var otroligt söt! Mörk, långhårig och skrämde hunden som vi hade med oss, hihi.

 

Idag ska jag hem till Julia och kolla in hennes lägenhet. Först ska jag ta och äta lite

 

 


Världen är liten ibland.

Jag var och hälsade på Toni i hennes nya lägenhet förut, och jag tyckte att den var väldigt bekant. Det visade sig att en gammal kollega till mig hade den innan henne! Världen är allt bra liten ibland. Nåja. Den var jättemysig och hon har redan fått iordning allting, snacka om effektiv mor som hjälper till! Ge mig lite av den energin, tack.

Här hemma har jag packat ytterligare två lådor med bl.a. krukor och vaser som inte behöver stå i skåpen. De kan lika gärna ligga i lådor. Disken har jag också gjort samt planerat middagen för ikväll. Jag kanske fick lite av den energin trots allt?




G'day!

Dags att dra!

 


Ny mobiltelefon..?

Bild på mobilen från: www.eShop247.se

Jag måste dock ge mig till tåls tills den finns i lager. Antingen i denna färg eller i vitt.


Ut på nya äventyr!

Okej, kanske inte något storslaget äventyr. Men jag ska snart åka ner på stan och möta upp D. Det ska införskaffas en ny mössa (eftersom D har tagit min) och en ny mobiltelefon. Ska jag våga mig på en touchscreen?

Först ska hunden rastas och väskan göras iordning. Vart har jag lagt mitt busskort?


Fort ska det gå.



Det går undan när man är ute på promenad.


Mol allena i ett café

Idag satte jag mig på Stadsbiblioteket och läste lite i boken på bilden ovan. Jag skulle ändå dit och lämna tillbaka några gamla låneböcker så jag tog mig en kopp kaffe och satte mig nere i caféet och läste mol allena.

 

Efter det gick jag till frissan och klippte lugg! Det ni. Bara sådär. Det syntes på henne att hon blev väldigt nöjd, vilket jag också blev.


P.s... I love you.

Hämtad från: http://cdon.se/media-dynamic/images/product/001/963/1963554.jpg

Ikväll har jag och mammsen kollat på film, P.s. I love you. Den var bra men en aningen seg, dock kan det ha att göra med att jag var trött redan innan filmen började.

Imorgon far vi till Örebro på en liten "bara-för-att"-resa. Det ska bli kul.

Jag satt och grunnade över en sak som jag inte sett så tydligt förut. Men nu är allt glasklart. Jag är ju värd mer än så, självklart!


Skype für alles

Igår skaffade jag Skype åt mina föräldrar så även de kan ha videosamtal med de minsta systerdöttrarna. Tänk vilken teknik de växer upp med om man jämför med hur det var när jag var liten för bara 20 år sedan. Fort går det! Nu ska jag bara få min andra syster att också fixa Skype så finns vi där allihopa sen.


En annan del av Karlstad

Inglourious basterds var höjdpunkten på min kväll. En så sjukt bra film! "Bånjörnou".

Imorgon ska jag möta upp Toni för en liten fika på stan, efter det ska jag åka hem till mina föräldrar och spendera helgen med dem. D får hit både sin far och sina kusiner i helgen, så jag erbjöd dem min sovplats. De ska alla ut i helgen och det är jag inte alls sugen på, då passar jag på att ta det lugnt i en annan del av Karlstad (kommun).


Skype

 

 

Nu sitter jag och Skype:ar med N&L :)

 

 

 

 

 


Den som väntar på något gott..

Just nu står det en potatisgratäng inne i ugnen som inte riktigt vill bli klar. Såklart är jag väldigt hungrig just nu också.. Den som väntar på något gott (väntar alltid för länge...).

Jag hittade ett par jättesöta skålar på en second hand-affär i stan idag. I dem hamnade mina téer. Så tjusiga så!


It gets better

Läs här om ni inte hänger med.


Telefonsamtal

Jag: Hallå?
Kvinna: Jahaa du.. Då har jag nog ringt fel
Jag: Söker ni Jan Litzell?
Kvinna: Jaa..?

Det här är tröttsamt.

En tur på stan

Idag har jag varit nere på stan och gjort ett syntest, vilket visade på att jag behövde glasögon. Men inte tillräckligt mycket för att faktiskt få ett par. Den som bestämmer det är uppenbarligen inte jag själv...

Köpte mig ett nytt  Rosa band för i år. Det hamnar på min vinterjacka då jag redan har ett på den jackan jag använder nu.


Bildbomb


Väntar på bussen



Flyttdags (snart)



Höst!



Ny färgglad sjal


Fin solnedgång från min balkong


Sisådärja!

Efter 1,5h skrivande är jag helt klar med min rapport som ska vara inlämnad på fredag. Det känns bra! Nu har jag massa fritid eftersom jag inte ska tillbaka till skolan förrän på måndag.

Lite senare ska jag och D iväg och skriva på hyreskontraktet för nya lägenheten! Yaaay! Fan så härligt att det äntligen blir lite förändring. Jag har redan tänkt ut massa saker som jag vill ha i den nya lägenheten, fast jag får lugna mig i tre månader.

Nu ska jag ta och sätta på lite kaffe och ta mig en frukt. Jag kom på att jag inte ätit någon frukost ännu.


Kanelbullensdag!

Källa: http://www.macrofoto.se/bilder/kanelbulle-webb-2.jpg

Ät många bullar idag!


Tips från coachen

Källa: www.ahlens.se






Ett jättebra serum om man har slitet hår. Det blir silkeslent utan att kosta skjortan. Finns hos Åhléns










Novacaine

This sensations overwhelming
give me a long kiss goodnight
and everything will be alright
tell me that I won't feel a thing

So, give me Novacaine

Se upp för bajssträngen

Kräftskivan igår var skoj med mycket trevligt sällskap. Dennis lärde mig hur man skalar kräftor då jag bara har gjort det en gång tidigare. Fast jag åt inga fler än den han hjälpte mig att skala, men nu kan jag (kanske) till nästa gång.

Idag har vi städat här hemma i lägenheten och plockat iordning sådant som ska till återvinningscentralen och sånt som ska ges bort. Känns skönt att det börjar försvinna lite saker.

Nu:

Lite musik på detta.


Klart för start!

 

Nu är jag klar för att bege mig mot Rickard för kvällens (och säsongens ovanligt sena) kräftskiva.



Alice in Wonderland

Källa: http://i3.iofferphoto.com



Alice: Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
The Cat: That depends a good deal on where you want to get to
Alice: I don't much care where.
The Cat: Then it doesn't much matter which way you go.
Alice: …so long as I get somewhere.
The Cat: Oh, you're sure to do that, if only you walk long enough.

Detta är nog bland de bästa filmcitaten som finns, som min systerJ har sagt.


Guuuu va tôlit dä ä...

...när man bara får kommentarer i sin blogg som "Hej jag säljer saker" "Hej hur är det? Titta in på min blogg" "Jag är med i en tävling..." bla bla bla. Själv hoppar jag runt i bloggar för att faktiskt läsa vad folk skriver och isf kommentera om vad som står skrivet. Tôlit.

Igår gjorde jag sista praktikdagen och barnen var väldigt oroliga över vilken tid jag skulle gå hem och om de fortfarande skulle gå kvar på förskolan när jag kommer tillbaka för min andra praktikperiod för terminen. Jag lugnade alla genom att förklara att jag ska tillbaka redan v.45.

Vad sker idag då?
Kräftskiva hos Rickard... Jag äter inte kräftor, men jag ska nog komma på nåt annat.


Fbook.se

Källa: Fbook.se
Haha, så rolig bild!


RSS 2.0