Kräftskiva

Michelle
I går blev det en hemmakväll, vilket jag fann uppskattat. Då har jag laddat mina batterier tills ikväll då det är kräftskiva i Jennys sommarstuga. Vi är några stycken som åker dit, men inte allt för många. Jag tror det kommer att bli riktigt kul. Mitt dilemma är följande; jag äter inte kräftor. Vad ska jag äta? Min syster Jenny tipsade mig om paj, vilket inte är en dum idé.

Nu ska jag ta och börja packa ner lite saker som ska med. Måste även packa hundens väska, eller vad man ska kalla det. Mina föräldrar kommer senare och hämtar upp Michelle och är hundvakt åt henne nu när jag och Dennis åker bort.


TGI FRIDAY!

I dag var jag ledig från skolan, men jobbade istället. Hade ett kort pass mellan 7.30 - 14.00 så det gick snabbt. Efter det åkte jag och Dennisen in till stan. Där hittade jag äntligen en skolväska och ett par bra skor. Dock blev det inga vita (som jag alltid annars köper), utan ett par svarta.

Tanken var att jag och Lucy skulle gå på studentfesten i kväll på BMB, men hon var tvungen att vara en god med människa och jobba istället. Vilket jag förstår. Undrar om jag ska våga ringa Monika eller Helena från min studiegrupp och fråga om de ska dit... Hmm.. Orkar jag gå dit? Just nu är jag speedad på koffein så nu skulle jag klara det galant, men jag gick trots allt upp 6.15 i morse så det finns en risk att jag blir trött så fort koffeinet har gått ur kroppen. Äh, jag är bekväm av mig och stannar hemma. T R Å K M Å N S, jag vet. Men jag ska festa i morgon i en väns sommarstuga.

Teddybear sthlm. Gratis. Sthlm. 3/9.

Kurslitteratur hit, kurslitteratur dit.

Jag lever, tro inget annat! Men jag har haft fullt upp nu, och när jag väl är ledig har jag inte orkat sitta framför datorn. Sitter redan tillräckligt här och letar kurslitteratur som det är.

Skolan går bra, hur mkt folk som helst överallt. Men jag har börjat hitta rätt så bra tycker jag. I dag t.ex. letade jag upp mitt klassrum för i morgonbitti och hittade det med en gång. Jag gick inte ens vilse, det ni! Jag träffade min klass för första gången i dag. Kan dock bara tre namn än så länge, men i morgon när vi ska jobba i studiegruppen ska jag väl förhoppningsvis lära mig deras namn också.

Nu ska jag jaga lite fler böcker. Önska mig lycka till!


I dag är ingen vanlig dag..... för i dag är det min födelsedag!

YES!

JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET!


gilla gilla gilla gilla gillaRSS 2.0