Jag lyckas med det mesta...

Jadå, jag lever. Tack vare ett besök till vårdcentralen!
I fredags efter min och Ann-Sofies bio fick jag feber på kvällen, och den höll sig hög och stadig. Efter dagliga samtal till Sjukvårdsrådgivningen så ringde jag till slut till vårdcentralen på tisdagen, och där fick jag en tid samma dag. Väl där skulle jag ta prover, men jag mådde så dåligt att jag inte ens orkade sitta upp. Så jag fick ta dem liggandes.
Hur som helst så var de inte bra nåt utav det så det bar av till sjukhuset med en infektion i kroppen. Sänkan ligger vanligvis runt 10, och min var såklart uppe i 500. Efter många stick i armar och fingrar, efter de klämt här och där, efter många apparater så fick jag till slut komma upp på ett rum. Febern var fortfarande kvar och jag fick  tre dropp i armen samtidigt som jag hade syrgas och en apparat som mätte blodtrycket och syremättningen i blodet var 10 min.

Dagen efter fick jag röntgas och det visade sig att jag hade lunginflammation och ingen infektion efter min operation, tack och lov!
Nu är jag hemma hos mina föräldrar och kurerar mig medan Dennis är iväg till England på fotbollsresa. Jag lyckas verkligen tajma detta bra, tycker ni inte det?

Ännu en sak som är otroligt trist är att Michelle snart kommer att åka hem, väldigt snart tror jag :( :( :( :(
Men hon får det nog roligt tillsammans med alla sina gamla hundkompisar som hon bodde med förut.

Torsdag

I dag har jag och Dennis fått hem vår nya suuupersköna soffa! Det hade dock inte varit möjligt utan Emil och Kardells hjälp, så ett stort tack till dem!


Ny soffa!

MilanoI morgon får jag och D hem vår nya supersnygga soffa! Vi var och beställde en på Sommarlagret i dag, och i morgon hämtar han, Emil och Kardell den medan jag jobbar. Niiice! Jag får ju ändå inte hjälpa till att bära

Den vi har beställt är i brunsvart tyg. Ska bli skönt att kunna sitta som vanligt i en soffa. Den vi har nu har tappat ryggen på ena delen.

Gött, gött, gött.

Nivea intense repair
Personalmötet och planeringen på jobbet i dag gick bra. Jag går upp i 100% måndag nästa vecka, så det kommer att bli kanon! Då har jag inte samma ångest inför min lediga sommar. Gött, gött, gött.
Efter mötet fick jag skjuts hem av en kollega, Lina. Jag tror det tog längre tid att ta bilen hem till mig än vad det gör om jag skulle gå. Någon dag ska jag ta kort på mitt jobb så får ni se exakt hur nära jag har det.

Nu sitter jag här med en hårinpackning som strax ska sköljas ur. Sen ska jag bara fortsätta att ta det lugnt. Kanske t.o.m. ta ett bad? Hmmm.... Tål att tänkas på!


Bergvik

I dag känner jag mig rätt så okej. Har klarat av de vanliga vardagliga sysslorna åtminstone. En tripp till bergvik (med ngr vilopauser såklart) med mammsen klarade jag av. Så nu ska jag snart ta och börja jobba igen :)

På bergvik fick jag tag på en scarf, två par skor, ett par byxor och en sport-bh. Ett par av skorna fick jag av min kära lilla mor som bara ville ha två par skor, så jag fick det tredje paret. Tack! Så jag är helnöjd!


Framsteg

I natt hade jag så fruktansvärt ont att jag inte kunde sova. Till slut när panodilen började verka lyckades jag somna, men det tog sin lilla stund. Det var dock inte i magen jag hade så ont, utan i axlar och nacke. Tack och lov så har det känts ganska så bra under dagen. Nu är väl första stunden jag känner mig rätt ok.

Jag får se om jag pallar av att jobba redan på tisdag, det är ganska krävande att jobba med barn. Måste vara fullt funktionell, och det är jag inte riktigt än. Jag ska ner dit i morgon för att hälsa på och känna av så får vi se.
I dag har jag iaf lyckats ta en ensam promenad med hunden så det görs framsteg. Att promenaden tog dubbelt så lång tid än vad det brukar göra var kanske väntat.

Nu ska jag dricka mitt te och slösurfa lite.


Nyopererad

Har ni saknat mig?
Jag har inte kunnat skriva något då jag har spenderat tors-lör på sjukhuset. De tog min blindtarm! Så nu har jag tre små ärr efter den sk. titthålsoperationen. Navelpiercingen fick jag offra, det var lite synd :(
Känner mig lite omtöcknad fortfarande då jag opererades så sent som i går morse. Men det är sååå skönt att få vara hemma och slippa sjukhuskläderna. Maten var däremot jättegod!

Så i dag blir det inte mkt gjort för min del. Ska ta fram mitt påskägg och ligga på soffan hela kvällen har jag tänkt mig. Det har jag förtjänat efter att ha stått ut med alla nålar, slangar och petande läkare. Så det så.


I need some honey


I dag vaknade jag och kände mig varken pigg eller direkt kry. Min hals är som sandpapper på morgonen, men mina strepsils fick råda bot på det. Väl framme på jobbet 07.07 så gjorde jag faktiskt iordning lite te. Hade tänkt pröva på att ha lite honung i då det ska lindra halsont, men efter att ha letat igenom vartenda skåp gav jag upp. Jag löste det på annat vis.

Efter jobbet åkte jag och handlade jag mat och diverse nödvändigheter. Sedan dess har jag lyssnat på musik, promenerat med hunden, badat och städat handfatet. Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan, för det är jag värd!


RSS 2.0