Lättlagad och trevlig fruktkaka
1 dl. socker
4 ägg
2 dl. torkad frukt
1 tsk. salt
1 dl. farinsocker
4 msk citronsaft
några nötter
2 liter whisky
- Ta fram en mellanstor skål.
- Kolla whiskyn genom att smaka på den. Häll whiskyn i ett decilitermått och drick.
- Upprepa.
- Sätt på elvispen. Smaka återigen på whisky och kolla, om den fortfarade håller kvalitén.
- Blanda 1 dl smör i en stor sckål, lägg till 1 msk socker och vispa. Och vispa.
- Kolla om whiskyn fortfarande är god. Dri-hick ännu en kopp.
- Stäng av elvischpen.
- Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad fjukt.
- Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastnar i schkålen så vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka om whi-hiskyn fortfarande är god.
- Schen schka du schila 2 dl schalt eller nåt schånt. De é inte så noga.
-Kolla whischkyn.
- Schila Schitronschaften, lägg till en mat...scheed osså socker eller nåt. Schpela roll lixåm.
- Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader å glöm inte att schtänga av elvispen. Schläng ut schkålen genom fönstret... va fan... och kolla schen whiskyn.
- Gå å lägg dej...ta med whiskyn. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall...?