Snarktjuv

Vettat har lämnat boet för länge sedan.I morse var jag riktigt jäkla trött när klockan ringde, men jag lyckades krypa upp från min varma säng till slut. Fick åka med Helena till skolan i dag då vi hade tenta tidigt på morgonkvisten, skönt att slippa åka buss (som säkerligen hade varit försenad). Hon fick en varm choklad för besväret, jag gillar den dealen vi har. När jag får åka med får hon alltid choklad av mig.

Ja vad ska man säga om tentan? Lyckades krampa ner åtta sidor efter två timmar, men om jag skrev vad de ville läsa är en annan femma. Jag hoppas att jag slipper omtenta på denna kurs! Nästa tenta är nu på lördag som är en omtenta från första kursen, det kommer att gå galant!
Sådana här, fast inte med McDonalds-tryck på såklart.
Nu har jag kör igång en maskin så jag ska kolla på film medan jag väntar. Måste bara hitta någon bra, fantasin tar ju stopp när det finns så oändligt många filmer att välja bland.

Förresten! Mammsen är i Åmål och hon fann kaffemuggar med lock att köpa, så hon köper med åtta stycken rör åt mig! :D  P E R F E K T.



Party over there and nothing over here

I dag har det blivit lagomt med plugg. Jag satt i bibblan på skolan tillsammans med Erna i två timmar, men kände inte att jag fick något gjort. Vi lyckades att bli inlåsta! Men till slut hittade vi en väg ut.

Kvällen har bjudit på film i form av The ugly truth, vilken var en väldigt bra film! Den kan jag rekommendera till er. Lagomt lördagsmysigt.

Nu har jag kommit på en än så länge hemligt projekt. Jag ska se hur detta går vägen!

Grannen har fest, eller så ligger det en kille och skriker av smärta. Men det låter som om han sjunger med i låten. Jag hoppas på det senare, för allas vår skull.

All school and no play makes Nea a dull girl...

På två dagar har jag nu skrivit 12 sidor i mitt kollegieblock inför tentan, och jag är ändå inte riktigt klar. Men jag känner att jag ligger bra till så jag tar det lugnt resten av dagen. Trots att dagen har varit lugn till största delen så jag var nere på stan tidigare i dag, och har även vart på IKEA, Lidl och Willys (och ett bad har jag även hunnit med). Men jag är lugn som en filbunke.

Plugg i soffan 



Vilken upplevelse!

I morse pallrade jag mig upp ur sängen 7.50 inför ett besök hos frisören kl. 9.00. Jag har aldrig tidigare varit så förtjust i att gå till frissan för ingen gör som jag vill, eller så håller frisyren bara i en vecka. Men den här salongen ska jag definitivt gå tillbaka till! När jag skulle tvätta håret och satte mig i stolen så vips så åker stolen bakåt och fram kommer en benkudde, sen säger tjejen som klippte mig "Nu sätter jag på ryggmasagen" och det var som en dröm att ligga där medan hon masserade hårbotten och stolen masserade min rygg! Jag känner mig som en helt ny människa och är supernöjd med frisyren. Så jag rekommenderar er alla att gå till SODA.

Efter besöket hos SODA gick jag och köpte en julklapp till Dempan som jag är skitnöjd med, hoppas att han också blir det. Han fick hålla sig i vardagsrummet medan jag gömde den under byrån i sovrummet.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite inför tentan på måndag morgon, sen ska jag åka och handla lite mat med mammsen och pappsen.

Fresh out the oven

Jag kom en bit med pluggandet, så jag är nöjd för dagen. Har inte suttit och pluggat fram till nu, tro inte att jag är så ivrig att sitta med näsan i en bok. Jag gav mig vid 20:00.

I morgon kl. 9:00 ska jag till frissan och fixa iordning ruffset är det tänkt. Kosta vad det kosta vill, jag är så trött nu så jag gör snart en Britney. Nej, riktigt så illa är det inte än.

Jag har fastnat för J-Los nya låt (som Åkerlund har gjort videon till för er som inte visste det)





Jag vet! Jag ska! Jag måste bara...

Franck och jagMan har alltid så många bra orsaker till att inte ta tag i pluggandet inför tentan. Som att städa, det har aldrig passat bättre än nu. Att baka, ja det är väl på tiden att det sker nu och inte nästa vecka? Det kanske är dags att tvätta lite? Hur rolig man är egentligen..

Men jag har iaf gått igenom demokratin i dag, och det gick väldans snabbt. Jag tror jag begriper mig på det bättre än vad jag tidigare trodde. Så det är en positiv överraskning, att slippa sitta och nöta in det i hjärnan. Det ska jag däremot göra med alla förbaskade läroplaner och dess historia. Men först ska jag ta tag i Domens eller hjärtats etik som verkar vara lätt att skumma igenom tillsammans med en stor mugg med kaffe och några pepparkakor <3

Jag ska bara slita mig ifrån datorn...










Katt på vass spikmatta

I dag har jag blivit lite mer påläst om våra svenska värdegrunder inom skolan. Jag tycker att sånt här är intressand, men jag vill inte ha en tenta på det.

Kilade över till Ann-Sofie i spöregnet förut i dag. Där testade jag hennes spikmatta och lånade med den hem. Väl hemma la jag mig på den på golvet, sen satte jag mig och åt middag. Då kom katten och skulle testa den! Har ni sett det klippet på internet med katten som ska ställa sig på en kaktus som slår på den för att den är så vass? Min katt reagerade likadant, hihi! Så gulligt.

Förresten, Dennis mormor har addat mig på Facebook. Snart får jag nog en förfrågan av hans 4 åriga lillasyster ;)

Suprise..

I går blev jag sårad, av en grej som egentligen inte är hela världen. Men just då kändes det större än något annat. Jag blev totalt överraskad och var inte beredd på det. I dag vet jag inte hur jag känner.

I dag har jag och Dennis varit på stan och gått på bio. Jag fick äntligen se New moon (andra filmen i Twilight-serien) och jag saknade ungefär halva bokens handling, men det var vad jag hade väntat mig. Det lilla de väl hade fått med i filmen var däremot bra gjort enligt mitt tycke. Men jag tror inte jag kommer att se den igen, kommer nog däremot att läsa boken igen. Det får dock bli efter de stundade tentorna jag har om nio dagar.

- Hej, jag är naiv.

Nu åker ögonbindeln av.


Jag träffade en riktig liten solstråle i dag när jag skulle hyra film tillsammans med D. Hennes far presenterade mig som "den bästa fröken" för Dennis och det värmde <3 Saknar den tjejen så otroligt mycket!
Tänk att man får varma ord från de man minst väntar sig när man behöver det som mest. Lustigt.

Har du skaffat ett rosa band än?

I går var jag på begravning för min vän Julias mor som lämnade sin familj alldeles för tidigt. Jag hoppas att alla där ute stödjer Rosa bandet! Vila i frid.

I dag har det återigen varit en lång dag i skolan, vilket märks på humöret hos oss allihopa. Något som lyste upp min kväll var att jag fixade biljetter till New Moon som jag har väntat på i en evighet! Det tog ett bra tag innan jag såg första filmen, men när jag läste boken var jag fast. Det tog mig sammanlagt ca 7 dagar (då inkl arbete, hundsysslor och vanliga saker man gör om dagarna) att läsa ut alla fyra böcker som var på ca 2500 sidor.

Nu ska jag ner till tvättstugan.

Harry Potter?

Jag gick förbi optikern i all hast i går då de erbjöd ett gratis syntest, och det visade sig att jag behövde glasögon. I dag ringde jag dit för att kolla lite priser. Bara bågarna kostar minst 1000kr, sen tillkommer glaset! Så jag ska ringa dit och avboka min tid och istället leta upp en billigare optiker, det finns ju ganska gott om sådana här i Karlstad.

Jag har tidigare besökt några optiker med de har inte velat ge mig glasögon trots att jag tycker att min syn har blivit sämre. Det kanske bara är denna firman som vill tjäna lite pengar på mig. Greedy bastards.

I morgon ska jag inte gå till skolan. Vi har bara en föreläsning och den kan jag ändå inte stanna kvar och ta del av hela. Jag ska nämligen på begravning i morgon och jag vill vara där och visa mitt stöd. Då lägger jag skolan åt sidan.

Nu ska jag äta lite pepparkakor och lyssna på musik.

Tystnad

I dag åkte lill-skruttan bort :( Så nu får jag inte se henne förrän om ca 4 månader. Det är så himla tomt och tyst i lägenheten nu. Vi har varit borta hos Dennis mamma och ätit mat och lekt med hans lillasyster Elina, men när man kom hem möttes man av det tysta. Det är så ovant när man är van att ha en hund som kommer skuttandes emot en när man kommit hem.

Fördelen att hon åker bort nu är att det passar bra med min praktik som kommer att ta upp hela mina dagar när det är dags. Då har jag inte samvete att ha en hund ensam hemma.

Nu ska jag snart lägga mig i ett bad och lyssna på musik och bara njuta av det som återstår av söndagen. I morgon är det dags för skola igen (Fan jag glömde matlådan hos Dennis mor!). Så jag ska ta och fixa en matlåda nu.....

Jag såg det snöa, jag såg det snöa...

I går och i dag har jag hjälpt Viola att lära sig lite hur man fixar till sin blogg. Det är inte det lättaste att förklara över msn hur man gör, men jag gjorde några bilder i paint som jag hoppas hon begriper sig på.

I går kom det ordentligt med snö här, men inget ligger kvar i dag... Typiskt! Jag som har fått massa julkänslor och vill börja julpynta redan nu. Men jag har lovat Dennis att inget julpynt före första advent iaf.. He he he.

I dag är det lördag, men det känns som söndag. Jag ska kolla på film hemma hos mig med en kompis medan Dennis är ute och gör stan osäker. Kladdkaka står på schemat!

Jennifers body

Bild: wildaboutmovies.com

Nu har jag nyss kollat klart på en av de mer annorlunda filmer jag sett på länge, Jennifers body. Jag vet inte ens hur jag ska börja beskriva den.. Ni måste nog se den för att förstå. Missta inte detta som en rekommendation, för det är det inte. Kan dock vara en tröst i väldigt tråkiga stunder, men då ska man inte ens ha disk att ta hand om.. SÅ tråkigt bör man ha.

Titeln är dessutom felstavad om jag inte har lärt mig min engelska helt fel. Isf skyller jag på dåliga lärare.



Michelle

Michelle

Hon är ju så söt så att man storknar :)


Michelles riktiga värd ringde nyss och sa att hon ska ha hem henne på parning nu på söndag. Sen kommer hon inte tillbaka förrän om tre långa månader. Hur kommer det då bli med mina promenader, då är det bäst att jag har bra självdiciplin och går ut även om jag inte har en hund som följer med.

Snart kommer Dennis hem med en baguette till mig, mums! Med sig har han även sin kusin Elias som ska sova här i natt.


Tick, tack, tick, tack.

I morse vaknade jag på ett strålande humör och kände mig ordentligt utvilad för första gången på länge. Jag har sovit så kasst på sistone. Hoppas jag får rätsida på detta nu.

Dagen började med en promenad som den alltid gör. Denna gången gick jag i skogen och såg världens sötaste lilla fågelbebis! Efter promenaden åt jag frukost och sen drog vi igång och städade. Nu är det färdigstädat och D's lillebror Emil kommer snart hit.

Om två veckor får jag min klocka som jag vann på tradera häromdagen. Den är så fin!

 

Bild tagen från Tradera.com


Polen here I come?

Nu har jag fått mail av min lärare angående resan till Polen. Är bortrest mellan 3-8 april isf.
Detta måste jag fundera på. Måste betala in en handpenning redan första december om jag vill åka med. Pengarna finns, men finns modet?

Kotten

 

I dag har jag varit och hälsat på barnen och fröknarna på mitt gamla jobb, och jag var efterlängtad. Jag ringde i morse och hörde om jag kunde komma förbi och hälsa på. Sen dess hade barnen väntat mig så när jag kom utbrast en tjej "NU HAR HON KOMMIT! LINNÉA ÄR HÄR!". Och såna bemötanden får man inte på varje arbetsplats, det är därför jag älskar att jobba med barn. De är så ärliga, på gott och ont.

Det var jättemysigt att hälsa på och jag hade ständigt någon i knäet eller någon som drog i mig, underbara små barn! :) De gjorde en blockad vid dörren och sa att jag aldrig fick gå hem igen. Det ska inte dröja så länge till nästa gång jag hälsar på dem. Tråkigt nog var inte alla där i dag så jag missade några, hoppas de är där nästa gång när jag kommer dit.

Här hemma har jag en disk som väntar, tvättid som stundar och lite papper att läsa igenom... Men såklart hittar jag massa orsaker till att inte ta tag i dem, som alltid. Har t.ex. redan gjort iordning alla julkort så de är klara för frimärke och ett besök till brevlådan. Fast det gjorde jag förvisso för några veckor sedan ;)

 


Lekstund

StickanStickan

Stickan-Prickan Ticki-Prickiprick har ni här :)
Kärt barn har många namn.

 


"Arbeit macht frei"

"Work will set you free"

I går fick jag förfrågan om jag skulle vara intresserad av att åka till Polen med några från skolan och besöka Auschwitz. Jag har aldrig tidigare varit utomlands, så detta kanske blir en ganska maffig första resa för mig. Resan går av stapeln redan till våren, men det går även en senare under nästa år. Jag har länge velat besöka det innan de sista överlevarna försvinner, det är ett väldigt viktigt kulturarv som inte bör glömmas bort.

Efter skolan så gjorde jag en underbart god Gulaschsoppa. Känner mig fortfarande mätt av den dock, vilket är väldigt konstigt.. Det var trots allt 17 timmar sedan jag åt någonting.

I dag skulle jag eg ha pluggat med Monika i skolan, men vill inte lämna hunden ensam hela dagen. Sen väntar jag lite närmare omtentan med att börja plugga, för det mesta sitter kvar i huvudet från förra gången. Vilket känns väldigt bra :) Nu ska jag bara skriva på ett sätt som han gillar och inte som jag själv gillar.....

Jag ska titta förbi på jobbet en snabbis pch hälsa på alla barnen och fröknarna. Det var jättelänge sen jag var där trots att jag bara bor 3 min därifrån. Men är jag väl ledig så har jag massa andra saker jag måste se till.


Nea <3 Ballerina

Jag måste börja med att säga att Ballerina har gjort de allra godaste kakorna, nämligen Ballerina Pepparkaka. Någon godare kaka var det länge sen jag åt!

Bild från saltpeppar.se


Nåja.. Nog om dem.
I dag började min nya BUS-kurs (Barn och Ungdomar i Samhället). Jag tycker att sånt kan vara intressant, dock är jag inget fan av att sitta och plugga in div. gamla läroplaner från tidernas begynnelse. Men annars så! Det är en riktig pluggkurs, så det gäller att lägga manken till.

Efter skolan återvände hunden Michelle hem till mig och jag följde med föräldrarna och handlade mat på Willys. Nu sitter D och Robin och spelar tv-spel så det står härliga till. Det låter som att det går ganska bra, men det är svårt att urskilja glädjeskrik mot förlorarskrik

 


Hallontryffel

Nu sitter jag och äter några bitar av min Hallontryffel som jag fick i födelsedagspresent. Jag la undan den för att spara den, men glömde istället bort den. I går fann jag den och den var faktiskt godare än vad jag mindes den.




Dieter hit och dieter dit...

Jag har tyckt att jag har ätit ganska ohälsosamt, eller rättare sagt, jag äter inte onyttig mat men jag skulle kunna äta mycket nyttigare. Det är ett bättre sätt att uttrycka det på. Så nu har jag kollat på en sajt på nätet och jag har fått reda på att jag äter ganska bra ändå

Havregryn:
Havregryn är rikt på vattenlösliga kostfibrer som stabiliserar blodsockret. Havregryn är effektiva mot stress eftersom fibrerna hjälper till att hålla magen i trim. Kolhydraterna i havregryn tas också upp långsamt så att kroppen kan förbli mättare längre.





Kanel:
Kanel har en god inverkan på tarmfloran och ser till att blodsockret ligger på en jämn nivå.





Gurkmeja:
Gurkmeja innehåller ämnet curkumin, vilket verkar förebyggande mot tjocktarmscancer. Gurkmeja är också antiinflammatorisk och innehåller många antioxidanter. Eftersom gurkmeja har båda de sistnämna egenskaperna så verkar det också virushämmande. Gurkmeja har vidare positiv inverkan på diabetes, allergier och alzheimer.



Chili:
Chili innehåller ämnet capsaicin som frigör endorfiner i hjärnan och som bidrar till välmående. Chili sägs ha en antibakteriell inverkan och ska även bidra till att öka kroppens temperatur samt energiförbrukning, vilket kan ge viktminskning.




Oregano:
Oreganon innehåller mycket antioxidanter och har en antiviral, virusbekämpande effekt.




Vitlök:
Vitlöken har också en positiv inverkan på blodet då den gör blodet mer lättflytande och minskar kolesterol, vilket minskar risken för hjärt- kärlsjukdomar. (Och man slipper vampyrer)





Lingon:
Lingon innehåller mycket antioxidanter som boostar immunförsvaret och verkar förebyggande mot sjukdomar som cancer. Lingon är även kända för att vara bra förebyggare mot åderförkalkningar.




Hallon:
Hallon är små nyttiga bär. De innehåller mycket av polyfenoler, antioxidanter, mangan, C-vitamin och fibrer. De innehåller också ganska mycket folat, B2-vitamin, magnesium, kalium, niacin och koppar. Fröna i hallonen är fulla av fibrer, vilka är toppen för magen då magens matsmältning går smidigare och ger dig en bättre mättnadskänsla.

Tomat:
Tomater innehåller också fler viktiga ämnen som  folat, kalium, C-vitamin, K-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, E-vitamin, niacin, molybdenum, mangan, kostfiber, krom, koppar, lutein, magnesium och järn.



Morötter:
Morötter innehåller antioxidanter som boostar immunförsvaret och som bygger upp kroppens skydd.




Jordgubbar:
Jordgubbarna är jätte nyttiga då de innehåller flera antioxidanter som boostar kroppen. Till jordgubbarnas största födel hör att de strider mot cancer.






Blåbär:
Blåbärs fördelar är att de gör kärl och hud mer elastiska och de stärker hjärnans funktioner. Hjärtat får sig även en boost av bären då de hindrar farligt kolesterol från att lagras i kärlen. Blåbär neutraliserar också magproblem.



Ägg:
Ett ägg är fullt av näringsämnen som är viktiga för hälsan. Äggulan  inehåller många vitaminer. Vitamin A hjälper synen och växten, vidare hjälper det mot infektioner och sjukdomar. Vitamin D bygger upp skelettet och tänderna. Vitamin B2 hjälper till att skydda huden och bidrar till att stärka immunförvaret.



Choklad:

Choklad förtunnar blodet. Det finns ämnen i chokladen, flavonoider från kakaobönan, som bidrar till detta. På grund av den blodfötunnande effekten sägs choklad kunna minska riksen för att drabbas av blodproppar i hjärnan eller hjärtat. För att få den boostande effekten av choklad bör man dock bara välja mörk choklad (70%)





Så alla dessa vanliga sakerna som man äter är inte så fy skam ändå. Nu ska jag hitta några bra och nyttiga recept till middagsmat, för att leva på ägg och mörk choklad är nog inte så jädrans rockigt efter ett tag.


(Källa: Dietguiden)


Schackrutor

I går kom mammsen förbi, som tidigare nämnt, och jag fixade hennes hår. Det gick väldigt snabbt och smidigt och resultatet blev kanonbra! Så i dag var det dags att återigen fixa min kalufs, jag får en utväxt efter bara två veckor så det är en möda att hålla det i schack. Men jag tycker det är kul att fixa med håret, så det gör mig ingenting. Jag funderar på att klippa av topparna lite nu när jag ändå håller på.

På tal om schack... Jag bakade kakor i går, schackrutor! De blev kalasgoda, så de ska jag bjuda min far på när han kommer hit ikväll och hämtar upp Michelle.

Nu ska jag greppa saxen och klippa lite.

Right on!

Desserts



P-p-p-paparazzi

MoiI morse blev det en någorlunda blöt morgonpromenad. Eller, vad säger jag? I morse? Det var snarare för en timme sen eller så. Hur som helst.. Vädret var inte det vackraste vi sett, men det var iaf inte kallt så det var skönt med en frisk promenad. Mössan åkte såklart på!

Än så länge har jag bara hunnit fått i mig ett litet glas Proviva - Skogsbär. Den är himla god. Jag ska snart fixa iordning en mer ordentlig frukost som havregrynsgröt med kanel och sylt tillsammans med en eller två smörgåsar. Det är en kanonfrukost!

Lite senare kommer mammsen förbi. Hon och min kära far ska passa hunden på måndag då jag går i skola till 16 och Dennis jobbar till 16. Vill inte ha henne ensam hemma från 8-16. Visserligen skulle hon klara av det, men mitt samvete tillåter inte det. Sen får man inte lämna dem ensamna hur länge som helst heller.

I går terroriserade jag djuren här hemma och lekte paparazzi. Testade lite olika inställningar på kameran.
Jossan    Michelle    Stickan



På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest..

Nu är jag klar med kompletteringen inom hermeneutiken. Nu är det bara en sak kvar att ta tag i sen är man klar med den  s k i t e n.

Ikväll är det fredag, tror inte att någon har undgått detta, och då är det ju dags för Fredagsmys. Undrar hur många reklamsånger det finns om fredagar egentligen. Jag kan iaf nämna två. Hur som helst, hemma hos mig blir det tacos, film och en chokladkaka för den som orkar med det. Det är ett slutet evenemang, så du är inte bjuden.

I morgon ska jag klippa håret och fixa slingor på mammsen. Vart vi håller hus vet jag inte än, det märks.


Seminarium - CHECK!

Seminariumet blev avklarat i går, väldig smärtfritt må jag tillägga. Jag var så upprörd över en annan sak så jag oroade mig inte alls.

Efter skolan åkte jag hem och diskade, lagade mat och bakade en kladdkaka. Jag skulle behöva diska i dag igen för det blev fullt i diskhon igen. Men först ska jag åka och handla mat och kolla på en ny vinterjacka. Den jag har nu är så kort, så jag vill ha en längre.

Snön har sakta men säkert börja komma, men det är inget som stannar kvar. Synd, för lilla hunden älskar att hoppa omkring i snön. Att hon försvinner om snön är för djup är bara roligt att skratta åt, för vips så hoppar hon upp igen likt ett rådjur.

Nu:
Frukost
Påklädning
Smink?
Handla

Opponering - CHECK!

I morse var jag rejält trött när det var dags att ta ut hunden, och då hade jag ändå sovit mer än vad jag hade behövt. Jag hörde på radion att man kunde skylla på att det har varit fullmåne, så jag gör det. Jag skyller på fullmånen.

Nu har jag nyligen blivit klar med min opponering av en klasskamrats rapport inför morgondagens seminarium. Jag är nyfiken på vad jag får för kommentarer och kritik om mitt arbete. Jag vill gärna veta vad jag hade kunnat gjort annorlunda eller bättre. Kritik = bra, det växer man av.

Lite senare i dag vankas det middag på stan med några tjejer och Erik från studiegruppen. Tråkigt nog kunde inte alla närvara. Jag är sugen på en rejäl hamburgare eller thailändskt. Undrar vad de andra är sugna på, vi får se vart vi hamnar.

Nu ska jag ta och äta lite och sen ner till tvättstugan och hämta upp det sista.

Marabou vinter

Marabou vinter



Nu är den avsmakad, och jag tyckte inte det var något att hurra för. Men den var samtidigt inte så äcklig som Ann-Sofie vill beskriva den. Kanske är godare tillsammans med lite julmust?

Kollade precis klart på Ullared på 5an... och 5an börjar ju verkligen få slut på idéer nu om de ska göra en seria om en affär. "Man vill väl inte se ut som en apa?"


Måndag

Jag är ledig från skolan i dag, vilket känns skönt. Nackdelen skulle väl vara det trista vädret. Men å andra sidan kanske det gör att jag tar tag i disken som står och väntar på mig.

I morse försökte jag mig på att baka scones under tidspress, det blev inte lyckat så jag slängde iväg allt och åt limpa istället. Limpa kan man alltid lita på.

Tanken var att vi i studiegruppen skulle träffas i skolan i dag, men det är folk som är sjuka och folk som jobbar så vi ställde in det. Jag ska då istället åka in tidigare till stan och lämna in boken till biblioteket innan det är för sent. Oj, vad dramatiskt det lät. Menade mer att jag inte vill få någon förseningsavgift.


Detta är jag

Du heter: Linnéa Erica Ann-Sofi

Smeknamn: Nea

Låt som när du är ledsen sörjer till: Claude Debussy.

Vad tror folk om dig? Att jag är yngre än vad jag är

Stämmer det? Nej

Vad får du oftast komplimanger för? Om jag har bakat något gott

Vad säger du för att imponera på någon? "Tänk då när jag är 50 år och ser ut att va 30 år"

Hur imponerar man på dig? Genom att ha vuxna värderingar och att veta sina begränsningar

Brukar du skratta för dig själv? Ja, folk kan misstolka det och tro att jag skrattar åt dem.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Varför blev du inte med ut?"

Var bor du? Karlstad

Trivs du där? Japp

Äger du några Converse: Nej

Brukar du bli för full: Nej, jag ser till att inte bli det.

Är du allergisk mot något: Nej

Nästa mål i ditt liv: Att bli färdigutbildad

Hur svarar du i mobilen: - Ja? - Hej. - Ja, det är Linnéa.

Vem ringde du senast? Dennis

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Dennis

Antal timmar sömn inatt: 5 kanske

Sov du ensam: En stund. Hittade Dennis sovandes i soffan kl. 4.15

Brukar du komma i tid: Det är mitt motto. Är alltid en halvtimme tidig

När mår du bra: När jag inte behöver oroa mig för något och jag känner mig glad

När blev du fotad senast: Igår

Hur känner du dig nu: Mätt

Vanligaste färg på dina kläder: Blå

Vad tycker du om fötter: Undviker gärna att titta på dem.

Vad saknar du: Personer, inga materiella ting.

Hade du en bra kväll igår: Ja det var en kanonkväll igår!

Favoritdryck på morgonen: Juice eller O'boy

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Oftast innan midnatt

Är du blyg? Nej, jag har bara inte mycket att säga ibland. Då är jag hellre tyst

Sysslar du med någon idrott: Nej, hade velat spela innebandy

Vill du hellre ha mail än brev: Brev är alltid fint, oavsett hur de är skickade

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jajamensan!

Är du nöjd med ditt liv: Väldigt

Är du bortskämd: Ja. Jag har tak över huvudet, skor på mina fötter och en fin familj och vänner

Vad är det värsta du vet? Brist på moral

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 200-300kr kanske

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Inget jag tänker på

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja

Vad använder du för shampoo? Matrix och Nivea

Vad är det finaste du fått? Personligt

Hur gammal är du: 23

Du samlar på: Ingenting direkt

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Ann-Sofie

Gillar du golf: Nej, det är en farlig sport. Höll på att mista ett öga.

Vilken tid gick du upp idag: 10-tiden

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: När katten dog :(

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Dela med mig

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 9-10

Vill du gifta dig: Ja, det kan vara fint

Vill du ha barn: Ja

Solar du ofta: Nej, gillar inte värme

Är du bra på att laga mat: De få rätter jag väl lagar gör jag jävligt bra.

Är du flygrädd: Vet inte. Har aldrig varit i ett flygplan

Hur vig är du: Inte så värst

Är du musikalisk? Mer än vissa, mindre än andra.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Tror du på ett liv efter döden: Vet inte, får ångest när jag tänker på sådant

Tycker du om sushi: Nej det tvivlar jag på att jag gör

Vad äter du helst när du ser på film: Mat : Nachos eller pizza. Godis: Cashewnötter

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du tandläkarskräck: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Nej

Biter du på naglarna: Usch nej

Senaste låt du hörde: You spin me right round..


RSS 2.0