Mobilblogg: Nu har mitt Buzzadorpaket komm...

dsc01518 (MMS)

Mobilblogg: Nu har mitt Buzzadorpaket kommit. Dags att betygsätta!


Mobilblogg: Nu ligger jag i soffan och kol...

dsc01515 (MMS)

Mobilblogg: Nu ligger jag i soffan och kollar på Gränsbevakarna. Jag blir lite nojjig över att resa när jag tittar på det här programmet.


Hurtig

På senaste tiden har jag påbörjat varje morgon med minst en 30min promenad och en ordentlig frukost när jag kommit hem. En perfekt start på dagen! Jag undar om det är en omöjlig idé att gå med stavar och hund på samma gång.. Det låter som om det vore bäddat för krångel.

Nu ska jag ta och fundera ut vad jag ska äta till middag idag. Jag är egentligen mest sugen på kaffe, men det är ingen vidare mättande middag. Bacon, det vore något det!



Mums

En kopp kaffe och en Oreo, låter inte det bra?


Ger du blod?

Bild från: www.geblod.nu




Jag ringde nyss till Claratappen för att höra om det inte var dags för mig att lämna blod snart, och det visade sig att de skulle skicka en kallelse hem till mig nu i veckan. Snacka om att ha koll.

Ger du blod?


Lyckat!

Utekvällen med tjejerna från min gymnasieklass blev riktigt lyckad! Jag träffade på tre kollegor från tre olika jobb när vi var på ankan. Jag fick även äran att dansa bugg med en total främling, skitkul! Hela kvällen var superrolig och jag hade gärna stannat längre! Tack tjejer!

Igår tog jag en tur med familjen och handlade lite grejer och lite mat. Det hela avslutades med en kopp kaffe hemma hos mig.

Idag ska jag eventuellt ut och leta efter en spegel på någon second hand affär. Men först och främst, en kopp kaffe.


Mobilblogg: Nu sitter jag hemma hos Toni o...

dsc01512 (MMS)

Mobilblogg: Nu sitter jag hemma hos Toni och har det festligt tillsammans med henne, Cicci och Lana. Vi vet ännu inte vart vi ska gå ikväll, det lutar åt lördagssklubben :-)


En kopp kaffe

Tänka sig att jag klarade midsommar utan en endaste regndroppe! Det minns jag inte när det skedde sist. Idag däremot ser det ut att bli ganska tunga moln. Jag hoppas att det är fint väder tills ikväll iaf.

Nu har jag nyss druckit en kopp kaffe och ska ta och packa ner mina saker inför hemfärden mot Karlstad. Michelle stannar kvar här tills imorgon.


Mätt!

Idag har jag ätit så mycket mat och jordgubbar att det känns som om jag rullar fram.

Imorgon åker jag hemåt till Karlstad igen. Då blir det festligheter hemma hos Toni. Om kvällen avslutas där eller på en krog i stan återstår att se.


Dags att bli farliga!

Nu borde min far snart ringa och säga att han är på väg att hämta upp mig. Så jag ska ta och packa iordning det sista.

Dennis kom precis hem från jobbet, så jag ska ta och tjöta lite med honom innan det är dags för oss att återigen skiljas åt.

(Där ringde han!)


Olycka...

Nu börjar det..

Svår olycka på E6 utanför Kungälv


Bild från: www.aftonbladet.se

Om ni ska ut på vägarna under midsommarhelgen så kör försiktigt!


Jag ska måla hela världen, lilla mamma

Ja, både onsdagen och torsdagen gick åt till att måla syster Jennys altan borta i Örebro. Mest målande blev det för mig på onsdagen, torsdagen axlade jag rollen som hund- och barnvakt medan Jenny jobbade på flitigt. Det känns i målarmuskeln att den är ganska oanvänd.. Och jag har fått ett sug att göra om här hemma.

Idag är det midsommar, för det har väl inte undgått någon förutom min far? Jordgubbarna är hiskeligt dyra och smakar mest vatten. Jag ska bege mig till hemtrakterna för att fira midsommar tillsammans med familjen (nästan hela).

Nu ska jag packa!


Pajas!

Om det är något företag som irriterar mig så är det Tre som toppar den listan! Vad har de för anställda på sin kundtjänst egentligen? Jag hade anmält mig för autogiro för två månader sen, vilket ska betyda att pengarna ska dras automatiskt från mitt konto. Istället blev jag anmäld för e-faktura, vilket innebär att jag fortfarande betalar fakturaavgift.. Jag ringde då kundtjänst förra månaden och var irriterad, men killen sa då att han skulle fixa så jag istället skulle få ett smskvitto (eller vad man ska kalla det) med beloppet på den kommande räkningen. Tror ni då på självaste fan att jag fått hem en faktura ändå med en avgift på 24kr IGEN? Självfallet! Så nu ringde jag återigen till Tres kundtjänst och skällde på dem, så vi får se om det funkar den här gången.... Ha inga förhoppningar.

Annars idag började jag dagen med en timmes promenad, där jag bl.a. träffade på mina nya kompisar som ni ser i inlägget nedan. De är så sööööta och fluffiga! Kan man locka med sig dem hem om jag sätter upp en liten bassäng på gräsmattan månne?

Efter promeFbnaden åkte jag in till stan för att träffa Toni och Lana för lite kaffe och fika i solen. Espresso house är mitt nya fik från och med nu. Underbart gott och trevlig personal! Det är inte ofta man hittar båda på samma ställe. Att de har studentrabatt är bara ett plus i kanten.


Mobilblogg: idag har jag fått nya kompisari

dsc01497 (MMS)

Mobilblogg: idag har jag fått nya kompisari


When it's time

Green days allra senaste låt, som egentligen inte är släppt officiellt. Men såklart kan man hitta den på Youtube




Det låter inte riktigt som dem, men låten och texten är fin. Jag gillar den, skarpt!

I am the chosen one

Berocca boost




Idag blev jag antagen till Buzzadors Berocca Boost-kampanj, vilket betyder att jag får hem varuprover av Berocca boost för att testa, dela med mig av och att sedan rapportera in mina och mina vänners åsikter. Detta passar mig perfekt då min energi har börjat tryta och jag kan behöva en spark i baken, för ni har väl sett reklamen? Kaffe, som jag går på för tillfället, är inte hållbart i längden.

Annars idag har jag däremot varit ganska hurtig och promenerat med Ann-Sofie på skutberget. Det var jättefint där, så dit vill jag åka fler gånger. Om solen hade visat sig lite mer hade jag inte klagat, men det var bra som det var ändå.


Mobilblogg: Två morgonpigga solstrålar.

dsc01466 (MMS)

Mobilblogg: Två morgonpigga solstrålar.


En sak är då säker!

Jag skulle nog inte palla med att vara hemmafru. Jag har varit själv hemma sedan 8:30 och jag praktiskt taget klättrar på väggarna p.g.a. tristess! Visserligen har de hemmafruarna som jag sett haft en hel del mer pengar än vad jag själv har, så de kan säkert hitta på något skoj utanför hemmet. Men som student har man inte den lyxen att köpa sig lite toffsar titt som tätt för att pynta iordning sitt hem.

Jag behöver en hobby.
Men vad?
Träna? - Gärna, men det kostar pengar och motivationen är inte hållbar.
Baka? - Gärna, men det blir så jädrans mycket disk och ingen som äter det hemma hos oss.
Läsa böcker? - Det är kul, för en stund.
Shoppa? - Vem vill inte det? Men där behövs det också ett överflöd av pengar.
Titta på tv? - Duger... en stund.




När? Vart?

Städningen i högklackat gick väl sådär. Jag vågade inte riktigt trampa runt som vanligt då vi har parkettgolv i så gott som hela lägenheten. Och några repor vill jag inte åka på, så skorna åkte av. Likaså gjorde de blöta strumporna.

Bild från: http://www.loreal-paris.se



Efter att ha grunnat på vilken hårfärg jag ska färga håret till har jag nog äntligen kommit fram till ett beslut. Det lutar att gå åt koppar-hållet. Det skulle inte bli någon jättestor skillnad från det jag har idag, men lite mer intensivare färg skulle det bli. Funderingarna fortsätter men jag är rätt säker på mitt beslut ändå. Frågan är bara när?

Nu ska jag ta och plocka lite här hemma. Jag funderar på att sätta upp lite fler speglar i badrummet.




Mobilblogg: Det är nog inte många som städ...

dsc01465 (MMS)

Mobilblogg: Det är nog inte många som städar i högklackat, men jag är en av dem. Jag håller på att gå in skorna, det är därför har jag blöta strumpor på mig :)


Dearly beloved.

Dearly beloved, are you listening?
I can't remember a word that you were saying
Are we demented or am I disturbed?
The space that's in-between insane and insecure
Oh therapy, can you please fill the void?
Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better word and that's my best excuse




Prinsessbröllop




Ja, idag stundar det svenska prinsessbröllopet som alla typer av media har tjötat om i månader. Att en del tv-kanaler sänder från 8:00 - 00:00 tycker jag väl är en aning överdrivet, men en del har ju kungafamiljen som intresse (inte för att jag känner några med det intresset). Jag har iaf bjudit in Ann-Sofie på en bröllopsfest hemma hos mig med chips och dipp framför tvn, vi får se om hon nappar på förslaget. För jag vill ju faktiskt titta på det, även om jag är emot all uppståndelse kring hela spektaklet. Lägg pengarna på något bättre, som äldrevården, fattigdom, de hemlösa för att bara ge några exempel..


Fredagsmys?

Igår var det kalas i Örebro hela dagen lång. Isabell bjöd på egengjord glasstårta som var jättegod. Jag hade bakat chokladmuffins med rosa marsipanlock på, även de var smarriga. Det var mysigt att träffa hela familjen.

När vi kommit hem från Ö-bo blev det inte många knop gjorda. Det blev ett bad och sen hamnade jag i soffan tills det var sovdags. Torsdagsmys helt enkelt

Idag skulle jag och D ha en städdag, men efter att vi städade ur våra garderober tappade vi städlusten och åkte ner till stan och fikade istället. Jag fyndade ett par skitsnygga jeans på H&M och en vit munktröja från Stadium. Jag kom även hem med en katastrofblus från H&M! Jag lägger upp en bild på den i morgon så får ni se vad jag menar.

Jag kilade över till Ann-Sofie en sväng och snackade lite. Vi åkte även och hämtade hennes systers bil.

Nu när jag ligger här i soffan känner jag hur John Blund närmar sig. Så det är dags att tvätta av sminket, kamma håret och borsta tänderna och bara slöa.

Guten nacht.



Finn ett fel...

dsc01460 (MMS)

Finn ett fel...


Flitig som en myra

Klippningen är gjord och jag är återigen nöjd med resultatet. Sara är jättebra och hon stressar inte, det gillar jag! Vi diskuterade lite hårfärg och så till hösten. Det ser jag fram emot.

Annars då? Jo jag har flyttat om i garderoberna så nu får jag plats med mina kläder på ett ställe istället för att ha delat upp dem. Jag har också kollat på säsongsavslutningen på Greys anatomy, slagit in paket och bakat chokladmuffinsen enligt önskan.

Nu när jag är klar med allt detta ska jag göra iordning så mycket som möjligt inför morgondagen. Då åker jag till Örebro för att kalasa. Tillåter vädret att man har klänning på sig månne? Jag får kolla upp det på den norska vädersajten, den stämmer mer än de svenska konstigt nog..

Dags för lite kvällsmat?




hair & face

Jag har nyss bokat en tid hos frisören, så nu ska barret rensas och fräschas upp innan sommaren förstör det. Jag går till salongen som ligger i Mitt i City i Karlstad, hair & face heter den. Jag är jättenöjd med Sara där, så jag ser fram emot att gå dit.

Sen vi formaterade om datorn har vi nu istället Firefox som webläsare, och jag hittade precis ett tema som var alldeles rosa. Så jag installerade såklart det. Dennis reaktion får vi vänta på, han har inte sett det ännu..



Alexander Lukas

Det borde vara mitt nya smeknamn, Alexander Lukas. För gissa vad jag hittade idag... Ännu en fyrklöver. Idag hade jag även Dennis som vittne då han såg att jag inte ens letade efter någon fyrklöver. Jag stod och väntade på att Michelle skulle göra sina buissness, tittade ner mellan mina fötter, och där satt en fyrkläver och väntade på mig.

I dag är det muffinsbak för hela slanten inför min systerdotter Isabells kalas imorgon i Örebro. Chokladmuffins är önskat och då blir det chokladmuffins.



Last of the american girls

Jag fick med mig Ann-Sofie ut på en härlig promenad på kvällingen, vilket var en skön avslutning på dagen. Det är en perfekt runda att ta runt Svinbäcken och halvt igenom södra Krôppkärr. 30-40 min, beroende på vem man går med. A-S går inte så fort så det tog nog närmare 40 min, hihi.

Väl hemma var jag övertygad om att jag var full med fästingar (vilket är bland det äckligaste jag vet!) så jag tog en dusch för att övertyga mig själv att jag inte fick med mig några sådana in.

Green days senaste video:



Låten är hur bra som helst!



199 riksdaler

Toni Väskan

Idag har jag varit på stan och fikat med Toni, Lana och Elisabeth. Jag kom tyvärr inte på att ta några kort förrän långt efter fikan.

Jag hittade äntligen en väska som jag har letat efter. Eller jo, väskor har jag väl hittat, men inte till något bra pris. Men nu så! 199 riksdaler blev det för väskan ovan, jag är helnöjd.

Igår kollade jag igenom min gamla bilddagbok och hittade massvis med gamla bilder som jag helt hade glömt bort. Sånt är så roligt! Så nu har jag gjort massa album på Facebook (som ni kan kolla i om ni är vän med mig), bl.a. från studenten.

Nu ska jag ta och skriva ut lite papper. Jag hittade en kupong där Visa bjuder på en Caffè latte på Waynes, sånt ska man ta vara på.



Fika med A-S!

dsc01436 (MMS)

Fika med A-S!


Ett tips!

Om ni lättare vill kunna följa bloggen behöver ni bara klicka på den här knappen

 bloglovin

och följa instruktionerna som följer :)


Genmodifierad gräsmatta?

Idag började jag dagen med att hitta ytterligare SEX STYCKEN fyrklövrar. Vi måste ha en genmodifierad gräsmatta här där jag bor. Något mystiskt är det iaf eftersom de inte verkar ta slut. Nåja, jag traskade iväg till Konsum tillsammans med Ann-Sofie för att lämna in den gamla vinstlotten och tog en ny, men den vann jag ingenting på. Det är bara att försöka igen!

A-S ska komma över lite senare och dricka lite kaffe med mig. Hon skulle ta med sig bullar, och det tackar jag aldrig nej till. Gott gotti gott gott.

Jag kollade nyss på Green days uppträdande på Tony awards i USA.. De uppträdde med deras cast till deras musikal, och det var inge vidare. Tjejer är inte gjorda att sjunga GD's sånger enligt min åsikt. Ska det va, så ska det vara det äkta. Inget annat tjaffs




Tacos

Det blev ingen film för min del som jag hade planerat, den funkade inte att kolla på. Så istället har jag bl.a. suttit och lyssnat på musik och surfat runt på lika olika bloggar för att fördriva tiden.

Till middag idag blev det tacos. Det var hur gott som helst! Jag har inte ätit det sen sist, så det var verkligen efterlängtat. Jag har visserligen ostbågar i skafferiet, men jag är så jädrans mätt att jag hoppar över dem.

Tänk att klockan snart är 23:00 och det är fortfarande ljust ute, så härligt.




Min helg i Göteborg

Min helg i Gbg 4-6/6 -10


Sommarlistan!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Utomhus i det gröna, gärna med en glass i handen!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- I solskenet

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Grillkorv, majskolvar och en och annan flintastek

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- En veckas semester på västkusten, Lysekil, med familjen. Andra planer är glass, glass, grilla, fika och picknick i det gröna

5. Dina bästa sommarfärger?
- Pastellfärger

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- Jordgubbar, färskpotatis, uteserveringar, regn trots spöregn

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Lekparken tillsammans med Ann-Sofie, Alexandra och Jonna

8. Havet, sjön eller poolen?
- Sjön

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Lavazza, lakrits, polka, choklad, jordgubb, banan.. Det enda som jag inte väljer är apelsin och mint, då blir listan kortare

10. Vart går din drömsemester?
- Till en storstad. NY, LA, London, Paris...




Jag och Viola. Uppdrag: Fest!

Moi et Viola avec drinkar


Viola et moi


Jag visar mina överböjliga fingrar


Nu kör vi!

I morse när jag gick ut med hunden tänkte jag "Idag är det söndag... Fast nu när jag har sommarlov är varje dag som en lördag", vilken härlig känsla!

Hemma hos mig är det städdags. Hemmabiosystemet är kopplat till datan. Volymen är i bôtt och skurmoppen är i handen. Nu kör vi!




En frappuccino, tack

Hujeda mig vilken tråkig dag detta blev! Sånt här sitter jag och roar mig med för stunden

Intresse.. Haha!




Jag ska komma på något att äta också, men där tar fantasin slut. Det ska gå snabbt, allt ska finnas hemma och det ska vara gott. Ganska rimliga krav om ni frågar mig.




Sometimes my mind plays tricks on me

Igår kom Viola förbi och vi gjorde oss iordning för Fannys inflyttningsfest. Efter X antal ombyten från hennes sida så var hon äntligen nöjd och det var dags att bege sig mot Fanny. På plats var det massa roligt folk och kvällen blev riktigt lyckad!

Jag och V skyndade oss till bussen och gick in på Tempel, vilket var en premiär för min del. Men där var det inte så rockigt (trots Rockin' friday) så vi gick till BK och åt mat istället. En perfekt avslutning på en perfekt kväll!

I morse var jag uppe innan kl.10 och gick på promenad med hunden. Efter det satte jag mig och kollade på tv och vilka var inte på Mtv''s world stage om inte Green day. Det är mycket med dem nu!

Annars idag är det lugnt för min del. Jag ska ta och städa och andra nödvändigheter som måste göras förr eller senare.




Klackarna i taket!

dsc01428 (MMS)

Klackarna i taket!


Nu är datorn omformaterad! All Skit är bor...

dsc01403 (MMS)

Nu är datorn omformaterad! All Skit är borta och det går så snabbt att man missar något om man blinkar. Nu ska jag föra över bilderna från usb-minnet och lite inställningar som ska fixas.


My bad...

Jag hittade FYRA st fyrklövrar inom loppet av 2min. Jag kanske ska gå och köpa mig en lott?


Jag hittade precis en fyrklöver :d

dsc01399 (MMS)

Jag hittade precis en fyrklöver :d


Onsdag

Idag känner jag mig riktigt seg, som att jag håller på att bli sjuk. Så min motivation att göra något idag känns inte på topp, istället sitter jag och lyssnar på musik (Green day såklart ;)) och dricker Ramlösa mango, mums! Jag kanske ska följa med mammsen till plantagen sen och köpa lite blommor.

Men nu ska jag först och främst ta hand om alla kläder som jag har slängt ut på sängen.




Mobilblogg: Nu är det dags att dricka lite...

dsc01393 (MMS)

Mobilblogg: Nu är det dags att dricka lite kaffe ur min favoritmugg. Jag har en med grön insida och en med rosa insida, för er som dog av nyfikenhet. Sen ska det bakas! Chokladmuffins står på schemat.


California gurls

Igår höll min dator på att krasha! Men jag lyckades rädda den tack vare Dennis och google. Google löser de flesta av ens problem! Nu har jag sparat alla bilder på mitt USB-minne och till helgen ska skiten rensas.

Dagen har bara susat förbi idag. Jag har hunnit med skola, Bergvik, Wåxnäs, middag, promenader, en liiiten tupplur och MTVs VMA (som jag kollar på nu).

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California gurls






"Give me Gothenburg!"

Det blev en väldigt sen /väldigt tidig kväll/morgon igår/idag. Det är svårt att veta vad man ska säga när man kom hem kl. 4.45. Jag och D drog till Ullevi och var där strax innan kl. 17.00 och gick runt och kollade lite. Insläppet skulle börja kl. 18.00 men det blev försenat med drygt 20 min.

Johnossi som var det första förbandet spelade inte den enda låten som jag hade velat höra, Man must dance, utan spelade massvis med andra låtar som jag inte alls kände igen.




Joan Jett and the Blackhearts var det andra förbandet och de drog igång med Bad reputation och efter det var hela publiken med. De drog många gamla klassiker vilka jag kände igen så gott som allihopa.




Green day entrade scenen till 21st century breakdown och efter det brakade showen igång! De levererade hit efter hit med en sådan kraft. Man kunde inte se på dem att de hade haft en likadan spelning kvällen innan i Norge, sånt imponerar på mig! Billy Joe tog upp några ur publikhavet och lät dem sjunga inför oss ca 28 000st åskådare, alla utom en bröt ihop i skratt/gråt/skrik. Marcus från Nässjö klarade sig riktigt bra och han sjöng inte dåligt heller för den delen. Han gav dem alla en varsin kyss innan de skulle kliva av scenen. Det var riktigt bra pyroteknik under hela showen, det gjorde hela upplevelsen ännu mäktigare.

När de sa hejdå var alla väldigt ivriga att skynda sig ut från stadion, men jag och D satt kvar... För jo men visst så kom de tillbaka och sjöng ytterligare tre låtar, denna gång med ännu mer kraft! När de sedan sagt hejdå återigen började fler folk gå mot utgångarna, men återigen satt jag och D kvar... För JO MEN VISST så kom Billy Joe ut igen med en aukustisk gitarr och drog av ytterligare två låtar. Sen avslutade de med en rejäl jävla smäll och konfettiregn över varenda jäkel i publiken.

F E N O M E N A L T

Efter det gick vi på stan och letade efter någonstans att gå som inte var tätt som en sillburk. Jag hoppade hopprep på en av Göteborgs gator och briljerade med mina hopprepsskills som jag innehar. När klockan blev 3.15 stängde stället vi var på och det var dags för de övriga att äta mat, jag avstod. Vi var hemma kl. 4.45 och jag somnade kanske runt kl. 6.00. Kl. 12.00 satt jag och D på bussen hem till Karlstad.. Zzzz


Mäktigt











Mäktigt!


Nu Jävlar!

dsc01354 (MMS)

Nu Jävlar!


Mobilblogg: Efter denna konsert vill jag a...

dsc01354 (MMS)

Mobilblogg: Efter denna konsert vill jag aldrig mer gå på konsert Det kan inte finnas några som överträffar Greenday! Det var utan tvekan den bästa konserten någonsin! Jag kommer aldrig att glömma det här. Jag måste se dem igen! Perfekt, excellent, magnifikt och alldeles underbart kan beskriva denna kväll!


Mobilblogg: nu sitter vi ute i gräset med ...

dsc01350 (MMS)

Mobilblogg: nu sitter vi ute i gräset med Sandra och löser korsord i den stekande solen. Konserten närmar sig med storsteg! Det ska bli så kul :d


Mobilblogg: God morgon! Nu sitter jag och ...

dsc01340 (MMS)

Mobilblogg: God morgon! Nu sitter jag och väntar på tåget med en latte i handen. Snart bär det av!


Glass i stora lass!

Jag är så gott som klar med det mesta som behövts fixas. Vi tog även en promenad till affären och köpte glass och jag har t.o.m. klippt håret på min kära sambo. Det är mycket som har hunnits med idag.

Lite senare får jag cykla iväg till Ica (igen) och köpa ost. All ost gick åt till våra varma mackor som vi åt förut och jag glömde helt bort att jag behöver ost till mackorna som vi ska ha på tåget i morgon. Tur att min cykel är så våldsamt snabb, det är gjort på en ögonblink!




Sisådärja!



Sådär, nu är intervjustudien färdigskriven och inskickad. Nu är det bara resten på min Att göra-lista som behöver fixas. Men först.... en liten stund i solen kanske? Ja, det hinner jag allt med. Sen sätter jag igång med min lilla lista.


 


Saker som jag behöver göra i morgon:

»  Lämna av hunden till mor och far
»  Lämna nyckel hos Ann-Sofie
»  Ladda ur gamla bilder ur kameran
»  Ladda batteriet till kameran
»  Packa
»  Städa iordning här hemma
»  Göra iordning smörgåsar till tågresan

Sen är det alla vardagliga saker så som äta mat, duscha och diska. Jag kommer säkert på ytterligare 34st saker tills imorgon, garanterat. Men nu har jag åtminstone gjort allt jag kan göra idag. Packa väntar jag med tills i morgon då jag har kollat upp vädret. Vad är adressen till den norska vädersajten?

Guten nacht







Sommarsol!

Jajamensan! Nu är den här, sommarsolen. Jag hoppas att den är här för att stanna.

Morgonen påbörjades som varje dag med en promenad följt av en frukost. Jag låg ute i solen och läste lite i Illustrerad vetenskap tillsammans med hunden, men hon började gnälla och hade tröttnat på att sitta still. Så vi tog återigen en promenad.

Efter det har jag suttit och pluggat, vilket har resulterat i att jag är så gott som klar med min intervjustudie som jag ska skicka in i morgon. Den ska egentligen in på fredag, men då...
ÅKER JAG TILL GÖTEBORG! Det är äntligen dags för mig och D att se Green day på Ullevi nu på lördag.

Nu ska jag kolla upp hur vädret kommer att se ut så jag vet vad jag ska packa med mig för kläder och skor.



RSS 2.0