Inget att hänga läpp för

http://www.connex.no


Jag är vanligtvis en sådan person som gärna vill vara förberedd på allt. Men idag tänkte jag "äh, så det är lite grått på himlen. Det kommer säkert inte att regna" när jag satt och väntade på bussen ner mot stan. Tror ni inte jag gick hem från bussen efter en kort tur på stan i spöregn? Jag ska f.o.m. nu alltid ha ett förbannat paraply i min väska. Pissväder är vad det är. Nu däremot tittar solen fram genom molnen, kunde den inte gjort det tidigare?

Visst är det typiskt att man inte hittar ett enda plagg när man åker ner till stan enbart för att shoppa lite? Har man däremot varken har tid eller pengar kan man göra riktiga fynd. Men nu när jag verkligen ville hitta något så fann jag nada. Men men, inget att hänga läpp för. Jag sparade några slantar istället. Jag får se det som så istället.


Första dagen på resten av mitt liv

Ja, så börjar väl egentligen varenda dag. Men idag var det skolstart för min del! Det är kul att allt sätter igång igen, men lite panikkänslor fick jag när jag insåg att jag redan på torsdag har ett litteraturseminarium. Riktigt snabba puckar. Tack och lov så är det bara på tre kapitel (ur en bok jag ännu inte har!). Den fixar jag på onsdag och har läst allt till torsdag, inga bekymmer.

Den nya studiegruppen verkar bra. Jag hamnade tack och lov med Helena, som jag f.ö. varit med i så gott som varenda kurs vi haft. Mitt efternamn börjar på N och hennes på O, för nästan alla lärare är inte mer påhittiga än att de går efter namnlistan.



När jag raggat upp en ny almanacka och skrivit ner allt i den känner jag att läget är under kontroll. Jag gjorde min egen framsida, alldeles rosa och fin. Imorgon ska vi ut i skogen och leka lekar. Gummistövlar eller träningsskor?



Administration...

Åh vad jag inte alltid gillar administrationen kring kurserna på universitetet. Schemat ändras stup i ett, allt som jag antecknat ner i kalendern från det tidiga schemat stämmer inte med det senaste. Jag ska väl egentligen inte gnälla, jag har inga barn som ska till dagis och tider som ska planeras där. Fast jo, lite rätt att gnälla har jag faktiskt. GNÄLL GNÄLL GNÄLL.


Hang with me

If you keep it tight I'm gonna confide in you

Roseroot

Bild från: bodystore.com

Dessa tabletter med Rosenrot köpte jag från Bodystore och jag måste säga att de höll verkligen vad de lovade. Jag fick t.o.m. min sambo att testa en innan han skulle åka och jobba. Han var jättetrött och seg när han tog tabletten, och när det var dags att åka och jobba så nästan skuttade han ut genom dörren. När han sen ringde mig när han slutade jobba vid 22.30-tiden så sa han "Det har gått jättebra att jobba idag! Dagen gick hur fort som helst!". Så det är ett tips till er som, liksom jag, blir lite sega när höstmörkret närmar sig.


Typiskt mig

Michelle

 

Lilla Michelle är skendräktig. Det är därför hon har börjat bädda som en tok och ska alltid ligga under min säng om nätterna i en ikeakasse som ligger där. Stackarn 

 

Idag åkte jag iväg och handlade, det viktigaste på listan var diskmedel och ägg. Ägg kom jag på när jag skulle ställa mig i kön till kassan att jag hade glömt lägga ner. Men vad tror ni jag glömde mer? Diskmedel, såklart. Så typiskt. Typiskt mig.

 


Sökes: Utlopp för min tristess

Hostan håller i sig än idag, dock inte lika jobbig som igår. Annars mår jag rätt bra idag.

Idag märks det att jag har tråkigt. När jag har tråkigt börjar jag genast att fundera på vad man skulle kunna göra för förändringar på håret. Varför tänker jag så? Jag är ju nöjd med det som det är nu. Jag måste hitta ett annat utlopp för min tristess än att färga/klippa/fixa håret. Jag ska nog börja måla naglarna varje gång jag har tråkigt, och lova mig själv att inte använda samma färg flera gånger. Tids nog kommer jag nog att använda mig av alla olika färger på nagellack som jag faktiskt har. Jag börjar redan idag!

En bra låt för er att lyssna på medan jag målar mina naglar:



This just looks like a re-run

Det blev en tjejfilm och popcorn i soffan för min del. Jag hamnade i soffan alltså, inte popcornen. Lagomt ansträngande för min del. Min förkylning har nu utvecklats till snorig näsa och hosta. Ingen feber idag, vad jag har känt av åtminstone.

Nu: Kvällsmat.


Teenage dream

You think I'm funny when I tell the punch line wrong


Fredagsmys ♥

Ja, idag är det fredag! Inte för att jag har något speciellt planerat, men fredag är alltid något man ska vara glad över tycker jag. Så man har något att se fram emot under resterande dagar av veckan.

På måndag börjar allvaret igen, i tre månader (eg fyra om man räknar med den slappaste kursen på hela universitetet) har jag varit ledig. Men på måndag som sagt ska jag tillbaka till skolbänken igen. Böckerna är reserverade, väskan är iordninggjord med nytt kollegieblock, fräscha pennor (som faktiskt fungerar) och tic tac's. Det ska bli kul! Iofs kommer jag att börja i en helt ny klass, men jag hoppas att råka på några från den gamla klassen som jag inte har sett under hela sommaren.

Dags för en tur ner till tvättstugan.. Ja, trots att jag tvättar på en fredag är det ändå en bra fredag.


Jag är en bra medmänniska.

Jag har kommit fram till att jag gör rätt mycket för mina medmänniskor.

Jag:
» Sopsorterar
» Källsorterar
» Återvinner returburkar/flaskor
» Åker kollektivt
» Är blodgivare
» Är registrerad organdonator

Jag är bra, helt enkelt!
(och tydligen snygg också!)

Btw!

Mitt paket från Bodystore finns redan att hämta ut på Posten! Yaiks! Ska jag redan börja mitt nya liv?


Aaatchjo!

Annars när jag varit förkyld har jag inte direkt varit den som nyst värst mycket. Men den här förkylningen... Jag nyser nästan konstant.

Jag låg i soffan hela dagen lång igår, utöver ett besök hos Toni. Efter det orkade jag inte göra någonting, vilket inte är likt mig. Jag är ofta den som blir uttråkad av att sitta i soffan längre än två timmar. Så idag har jag trotsat min förkylning och rensat diskstället, städat lite på toaletten och så. Det vankas kalas för Sandra K i afton då det är hennes födelsedag (GRATTIS!), men jag känner mig inte tillräckligt pigg eller fräsch för ett kalas. Däremot ska jag med m&p och handla.

Nu ska jag pyssla!



Jag har lyckats åka på en förkylning. Och ...

Jag har lyckats åka på en förkylning. Och när man är förkyld får man äta godis. Nu ligger jag på spikmattan och tittar på tv, South park. Snart läggdags!


Värmländska när den är som värst

Hantverkaren dök aldrig upp. Han kommer säkerligen imorgon kl.9.30 och bankar på dörren, det skulle inte förvåna mig ett dugg. Bäst att jag ställer klockan så jag är vaken ifall det nu händer.

Ikväll blir det lugnt. Försökte få med mig D ut och äta lite kinamat men han ville inte, vädret får mig att tappa suget en aning också om jag ska vara ärlig. Pissväder.

Jag ser fram emot att se Filip och Fredriks nya serie som ska börja om några veckor. De har varit i mina gamla trakter (Grums) och hjälpt folket finna kärleken, det är dukat för skratt. Värmländska när den är som värst.


Heja mig

Innehållet i paketet stämde, men om (hur!) det funkar vet jag inte. Det blir D's uppgift att kolla så att allt står rätt till.

Bild från: www.bodystore.se



Jag har precis skickat in en beställning på Bodystore.com på lite grejs inför hösten. Jag vet att jag segar ner då, vilket är dålig tajming eftersom det är då skolan är som intensivast. Det blev bl.a. lite Rosenrot så jag ska behålla skärpan. Sen ska jag ge mig på ett försök att få igång kroppen så jag får lite ork på det viset också. Heja mig!


Hantverkare...

Idag skulle det komma en hantverkare hem till oss för att fixa några trasiga beslag på skåpdörrarna. Det var hantverkaren själv som ringde förra veckan och gjorde upp tiden "på tisdag 9.30". Tror ni han dök upp? NÄHÄDÅ det gjorde han minsann inte. Och inget samtal från honom heller! Sånt blir jag så irriterad på, jävligt irriterad. Han ska vara glad att jag var ledig och ändå var hemma, hade jag fått gå hem från jobbet hade jag krävt ersättning.

Nu ramlade det ner ett paket ur brevlådan från ingen mindre än Ji Ping Huang till mig. Ett USB-minne från Tradera. Ska öppna och kolla så det blev rätt nu bara...



Nu är det dags för...

http://www.dexterseason5.net

 


Grym remix


Sisådärja!

www.kau.se

Idag anmälde jag mig till höstens kurs. Inte flera, utan en kurs. Kursen jag ska läsa är på 60 hp så det är vad jag kommer att sysselsätta mig med resten av året och lite in på nästa år. Hujeda mig, men det kommer att gå skitbra. CSN har även fått in min studieförsäkran. Idag är jag ordningsam och får väldigt mycket gjort, det är skönt med sådana dagar.

 


Höstväder <3

På promenaden förut idag kändes det som om hösten har hittat hit. Det var friskt i luften och solen värmde fortfarande en aning, härligt! Hösten är nog min favoritårstid då man kan gå i stickade tröjor men man behöver ändå inte alltid ha jacka på sig. Jag är inget fan av sommaren, gillar inte värme (vilket kan vara orsaken till avsaknaden av varma utlandsresor för min del). Så idag är det en perfekt dag!

Igår åkte jag på en liten tur till Örebro med mina föräldrar. När vi skulle åka hem sa systerdotter N "Jag vill inte, absolut inte att dom ska åka hem", men tyvärr så kunde vi inte stanna.

Nu ska jag vara en gullig sambo och vika tvätten och sedan ta tag i disken.

Just ja, ni har inte sett min nya hårfärg?

That's not my name!

Jag sitter och lyssnar på The Ting Tings samtidigt som jag försöker komma på nåt roligt att göra med håret inför kvällen. Det vankas Födelsedagsfest del 2 förstår ni. M&P kommer strax och hämtar upp voffan som får sova borta inatt.

Klädfrågan är också fortfarande aktuell.. Hmm.. Fantasin ligger nere på noll idag.


Ny hårfärg

Japp, nu har håret fått en liten uppfriskning efter den slitsamma sommaren. Mitt hår blir blekt så fort jag går ut i solen, så nu har det fått en ljusbrun nyans. Eller ja, idag är håret ljusbrunt. Om några tvättar är det nog inte lika "mörkt" längre, men för stunden är jag nöjd.

Jag har registrerat mig på en jobbsajt nu, hoppas på att få lite napp. Börjar snart att klättra på väggarna om jag inte får nåt annat att göra. Visserligen börjar skolan igen om 10 dagar, men det kan va skönt att få jobba lite mellanåt också.


Idag är det fredag!

Jag har som ni kanske märkt dille på att göra listor, det är helt enkelt så jag får ordning på saker och ting.


Saker som ska göras innan skolan börjar:


» Kursregistrering
» Lämna studieförsäkran
» Anteckna ner allt viktigt i en almanacka
» Köpa en almanacka
» Hämta böcker på biblioteket
» Betala räkning på biblioteket


Jag har nästan dagligen listor för vad jag vill och ska göra, vad som ska handlas och sådana saker. Sen har jag även den svarta listan, och den vill ni inte hamna på. Tro mig.



Uppdatering

Nu har jag uppdaterat mitt CV så det matchar mina visitkort. Här ska det jagas jobb.

 

Jag har inte våldsamt mycket att göra ikväll som ni kanske märker. Men det är bra, för då får jag sådana här saker gjorda som jag vanligtvis inte lägger så stor vikt vid.

Vid sidan av detta hjälper jag Dennis att plugga matte D. Han räknar ut talen och jag kollar i facit om han har gjort rätt, lagom mycke matte för min del.



Näääää.

Den fanns inte. Orken alltså.



Matkoma

Att man kunde bli såhär mätt på en liten skål med tortellini hade jag ingen aning om. Tur att jag bara tog en liten portion, för jag äter alltid upp allt jag tagit till mig oavsett. Jag känner inte att jag är mätt förrän maten är slut, hur konstigt det än låter.

Idag har jag svängt runt med Helena i jakt på skolsaker. Till vår besvikelse fanns det inte gott om den saken trots all reklam man hör om den saken. Men lite roliga grejer lyckades vi hitta till slut.

Nu ska jag ta och fixa håret tänkte jag, men finns orken?



Nyhetsmorgon och en stadig frukost

Uppe med tuppen hunden igen! Klockan ringde 7.30 och 7.35 var jag påklädd för en härlig morgonpromenad, hunden var inte lika snabb upp på fötterna så hon fick lite påbackning av mig. Efter 40min var vi hemma igen och jag åt en ordentlig frukost, hunden fick en Denta stix att tugga på.


Bild från: tv4.se


Något som jag tycker om är att sitta i soffan och äta frukost samtidigt som man tittar på nyhetsmorgon. Även om ämnena de diskuterar inte alltid intresserar mig gillar jag det fortfarande. Jag tittade alltid på det när jag var liten i väntan på barnprogrammet som var innan skolan började.

Nu ska jag dra fram dammsugaren, för här ska det städas!




En av tre

Idag blev det en tur till IKEA och wåxnäs med päronen. Jag hämtade upp mitt pass, handlade mat så nu är kyl, frys och skafferi fyllda till bristningsgränsen. Jag köpte massor med fisk och kyckling och inte en enda köttbit, detta kan bli spännande.

Som jag nämnde så har jag nu fått hem passet, så nu kan vi dra iväg till London på momangen. Skoj! Väskan är också klar, bara biljetterna som saknas nu.

Jag har märkt att om man skriver ett sms till Toni med tre frågor i får man bara svar på en. Sånt kan vara frustrerande ibland, jag känner flera som är likadana. Jag får helt enkelt dra iväg ytterligare två sms :)



Färgglada vantar

Idag köpte jag mig ett 3-pack fingervantar från barnavd på H&M, lika bra att rusta upp sig inför den stundande hösten. Speciellt eftersom jag kommer va ute med hunden X antal ggr om dagen, lika bra att inte frysa då.

En caffé latte samt en blåbärsmuffins hamnade på listan över inköpta saker för mig. Gott gott. Direkt efter turen på stan tog jag och hunden en promenad på ca 40min varav 15min gick åt till att springa ner i sjön samt att kasta pinnar.

Snart ska jag hoppa upp på cykeln och trampa iväg mot Ica så det blir någon middag idag.




Mobiluppladdningar



Vårt vardagsrum ommöblerat



Systerdotter Nemis första huvudfoting




Grannkatten är större än min hund(!)




Vems väg var det nu igen? (Gullmarsfjorden)



Fika i Svampen i Örebro



Redo för en cykeltur ner på stan



En katt i desperat jakt efter lite solsken?



Födelsedagsfika med familjen



"Någon" snodde min plats




Regnbåge över grannens hus



Mina smycken från Pagoni


Dagens listor

Dagens måste göra:
» Diska
» Dammsuga
» Ladda kameran
» Vika tvätt


Dagens vill göra:
» Åka till IKEA
» Åka ner på stan
» Ut och springa
» Måla vitt inne i skafferiet




Slut på det roliga



Min födelsedag var alla tiders! Jag hade ordentligt jädrans roligt och det verkade resten av sällskapet också ha. Gårdagen bjöd på tvätt och städ som hör söndagar till. Nu är det slut på allt vad födelsedagsfirande heter för min skull, nästa som fyller år är nog systerdotterL om jag inte räknar fel?

Smyckena som jag beställde från Pagoni kom idag och allt var jättefint.

Jag känner för att traska runt inne på IKEA idag, ingen annan som känner så?


IDAG är ingen vanlig dag...

 


Difference

The difference between 'Like' 'Love' and 'In love' is the same
as the difference between 'For now' 'For a while' and 'Forever'.


Regnet det bara öser ner

Ännu en eftermiddag fylld med regn och åska.. Men innan dess har jag hunnit haft lite besök. Dennis moster kom och hämtade upp kusinen som sovit här och stannade på kaffe. Efter de åkt kom Toni och Lana och vi snackade mycket London. Vecka 37 enades vi om att kolla närmare på, och det är snart! Åh så skoj!

I morgon är det ingen vanlig dag, för det är...

Det är fika på dagen och fest på kvällen. Jag ser fram emot en bra dag!

 


Lady Gaga Vs. The office



Haha, hur bra som helst!


Off with their heads!

Igår hade jag fullt sjå hela dagen.

Först kom (nästan) hela min familj hem till mig för att fika och lämna av massor födelsedagspresenter till mig. Det blev en hel den getingmord också då jag har ett sådant bo nära min balkong... Direkt efter det så cyklade jag ner till stan snabbare än vinden för att möta upp Helena för en tur med båtbussen. Båtbussen tog 1h och 40min och vi åkte från Residentet till Mariebergsskogen och tillbaka. Det var riktigt kul och fint att få se Karlstad från ett annat håll, jag är ju aldrig ute på vattnet annars.


Bild från: http://trendland.net


Efter båten åkte vi och hyrde film och köpte alldeles för mycket godis. Det blev Alice i Underlandet, och det var gaaaanska likt den tecknade originalfilmen som jag var så rädd för när jag var liten. Färgerna på katten och hattmakaren stämde inte överens, och blommorna pratade alldeles för lite i den nya versionen, men den var riktigt bra!

Idag har jag shoppat på Pagoni.se eftersom jag fick ett presentkort där av systerL. Så om några dagar dimper det ner massa fina saker i min brevlåda.


Skam av Karin Alvtegen

Bild från: adlibris.se

Denna bok som jag fått låna utav systerJ är jag halvvägs igenom nu. Den är svår att lägga ifrån sig, men inte för att sen är superbra utan för att jag inte tycker att man kommer in i handlingen snabbt nog. Så jag läser och läser för att det ska hända nåt.. Den är inte dålig, inte det minsta. Men jag vill att saker och ting ska hända lite snabbare. Jag borde hinna klart den innan skolan börjar och kurslitteraturen ska betas av.

 


Valkompassen

Bild från: http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/

Nu har jag gjort ytterligare ett valtest och jag hamnade återigen på Vänsterpartiet. Så nu ska jag ta och läsa på lite inför valet och se om det blir de som jag röstar på när det blir dags.

 

Vill ni också göra testet så hittar ni det HÄR





Kan Emil dricka öl?

Redan imorgon kommer nästan hela min kära familj för att fira min födelsedag. Då ska jag bjuda på rulltårtebakelser med hallonmousse och grädde, låter inte det som en succé så säg mig.

Vad som sker idag vet jag inte riktigt än. Tänkte ha städat i lägenheten igår men orken infann sig aldrig, så det ska bli idag. Dels för att det är kalas imorgon och för att Dennis kusin kommer hit för att sova över, stackarn är allergisk så det ska dammsugas så det står härliga till.

D går runt och sjunger på en sång som går såhär; "Kan Emil, kan Emil, kan emil dricka öl(/sprit)?" och så sjunger man så tills Emil dricker. Sen går man vidare till nästa person och sen nästa. Tempot ökar allt eftersom och till slut så borde det väl ta stopp?



VMA

Bild tagen från: http://userserve-ak.last.fm



I år är allas vår Lady Gaga nominerad i tretton olika kategorier på MVT's Video Music Award show. Jag tror jag röstade på henne i 11 el 12 av hennes nomineringar. Det är förresten nytt rekord! Eminem hade det tidigare rekordet med 8 nomineringar, tror väl att det var i samband med 8 mile om jag inte har helt fel.

Den 12/9 tror jag showen går av stapeln, men vet inte vilken tid. Mitt i natten brukar det sändas här opassande nog. Då vill jag hemskt gärna sova i vanliga fall, men jag kanske gör ett undantag.



Count down...




Min sommar

Jag har:

Varit ledig hela sommaren
Åkt till Göteborg
Saknat sällskap av mina upptagna vänner
Åkt till Lysekil med familjen
Renoverat systers badrum
Motionerat
Sett Green day på Ullevi (Det ska göras igen!!)
Missat Rixfm-festivalen
Fikat många gånger
Ett krogbesök
Dagstur till Ullared med en mor och en syster
Cyklat många gånger
Möblerat om i lägenheten
Hållt mig fullt frisk hela sommaren
Smakat på Frapino (och älskade det)
Skaffat pass
Firat några födelsedagar
Solat



Mobilblogg: Nya skor!

dsc01640 (MMS)

Mobilblogg: Nya skor!


Pass

Idag tog jag mig ut till Wåxnäs för att skaffa mig ett pass då jag tänkt ut och resa lite i höst. Jag var inte ensam om att tänka den tanken idag, för när jag kom dit var det 31st före mig i passkön. Lyckligtvis tröttnade killen som satt och väntade bredvid mig och gav mig sin lapp, vips hade jag hoppat fram 11 platser i kön till nr.65. 85min väntan och 5min för att fixa passet... Nåja, nu är det fixat iaf!

Promenaden hem därifrån var inte behaglig, varmt, kvavt, långt och hungrig var jag också.



Distans

Det var t.o.m. värre än vad jag trodde.
Fest på lördag.... För alla? För vissa? För några? Jag kanske ska börja behandla andra som de behandlar mig och skita i "den gyllene regeln"?

Distans.



21st century breakdown



Den gyllene regeln

Hmm.. Jag försöker att strängt leva efter "behandla andra så som du själv vill bli behandlad", men det fanimej jävligt svårt ibland ska jag säga er. Jag kan tycka att personer beter sig illa åt, och visst vill man uppmärksamma dem om detta genom att bete sig på samma sätt tillbaka mot dem. Men det gör bara att jag hamnar på deras nivå, och där vill jag inte vara. Vart ska jag dra gränsen? Det allra värsta är att folk beteende är osynligt för dem, tänker en del inte på hur andra kan uppfatta vissa situationer? Visst, man kan inte gå runt och tänka på hur andra kan uppfatta saker och ting. Men ibland handlar det bara om att ha vänskaplig hyffs.



Mobilblogg: För er som inte ser föreställe...

dsc01638 (MMS)

Mobilblogg: För er som inte ser föreställer bilden en supersnurrande Michelle. Vi är ute vid sjön och leker i sanden. Än så länge är hon glad.. Hon är inte medveten om att hon måste duscha när vi kommer hem.


Tyst som en mus

Imorse var jag uppe med tuppen hunden redan kl.7.30, det är ett kast man får stå när man går och lägger sig tidigt. Jag möttes av ena grannkatten som stolt visade upp en liten mus som hon hade dödat och lagt på trappan så alla skulle få se. Gulligt av henne, sånt vill man bara inte missa.




Frapino med moccasmak

Fika

Idag har jag fikat med Jullan på Espresso house, det smakade superbt! En frapino med moccasmak samt en av världens största kakor. De verkade tro att storleken skulle kompensera för smaken..

 

Telefonen är nu uppdaterad och är mycket snabbare än förut. Tråkigt nog försvann alla adresser och födelsedagar, så det får jag sitta och flippa med nu.

 

 


Uppdatering

Bild från: www.endastmobiler.se



Min mobil håller på att uppdatera sig. För enligt mitt dataprogram fanns det en uppdatering tillgänglig och den föreslog att jag skulle göra det, sagt och gjort. Nu lever den sitt egna lilla liv bredvid mig på bordet.... Undrar hur detta slutar.



Lördagsfika och födelsedagsplaner

Idag är jag hurtig och börjar dagen nere i tvättstugan. När jag är klar med det ska jag ner på stan och träffa Jullan på en liten lördagsfika, men innan dess ska  hunden rastas, jag ska äta frukost, byta om, fixa håret, borsta tänderna och lite sådana saker.

Om en vecka är det min födelsedag och idag är sista chansen att svara på inbjudningarna, för ikväll ryker dem! Velande folk är inte kul, då kan de komma nästa gång istället (mot förmodan att de blir bjudna). Det är alltid svårt att veta vilka man ska bjuda när man måste sålla p.g.a. avsaknad av utrymme. Så jag går helt enkelt på "Vilka har bjudit mig?" och återgäldar det. Sen är det lite nytt folk man vill lära känna bättre som också får en inbjudan, och sen de "gamla vanliga" som alltid finns med på gästlistan såklart.
Sen finns det de som resonerar olika när det gäller inbjudningar. Om man tar ett par som exempel, bjuder jag den ena personen betyder inte det att den andra automatiskt också är bjuden. Men det är för att jag personligen väntar på en egen inbjudan till fester och inte vill ses som en person som "kommer D så kommer Linnéa" utan jag väntar glatt på en egen inbjudan och hoppas därför att andra också gör det. Det beror också givetvis vilken slags tillställning det är, som på min fest är det  lugnt om respektive följer med. Men jag vill gärna få en förfrågan om det är okej ändå. Det är iaf något som jag hade sett till att göra.





Visitkort

Nu har jag beställt några visitkort. Jag tog det minsta paketet på 250st... Vad jag ska göra med 250st visitkort vet jag inte riktigt. Helena föreslog att man skulle lägga en bunt på bardisken och låta folk förse sig själva, men jag hittar nog på något annat istället.

 


Nu är det fredagsmys!

Om det så är det sista jag gör!

Ja nu har veckokalendern stannat på fredag. Jag skulle egentligen åkt iväg och fixat passet idag, och såklart dök det då upp en liten, liten finne. Besöket till passexpeditionen fick ändå vänta till måndag, det är lika bra. Då kanske jag har skjuts dit ut också.

Nu ska jag ta och googla lite på London, vilken är min orsak till att ett pass behövs :) I början på september (tror jag det var) ska Toni och jag (kanske Lana och Cicci också?) åka iväg på en weekend till London. Det blir nog alla tiders!


Litteraturlistan från underjorden?


Green day - Jesus of suburbia


Idag har jag varit en riktig husmor och bakat kakor tillsammans med D's lillasyster som kom förbi tidigare idag. Schackrutor blev det, har tänkt baka dem sedan Julias mormor bjöd på sådana. Nu blev det äntligen av.

Jag har också skrivit ut litteraturlistan till nästa kurs (som var 2,5 sidor lång!) samt det kommande schemat. Det kommer förvisso att ändras några gånger innan dess att skolan börjar igen.

Imorgon är tanken att jag ska iväg och skaffa mig ett pass. Hoppas att det är bra väder för polishuset ligger en bit från busshållsplatsen. Jag vill ju inte se ut som en blöt hund på passfotot!


Fyrklöver? - Nej en sexklöver!

Tro på fan att jag hittade en sexklöver ute i gräsmattan! Jag har kollat, det är inget annat än en klöver. Jag har två stycken femklövrar sedan tidigare, men en sexklöver har jag inte hittat förut. En riktig mutant.

Idag har jag rännt runt hela stan. Började med att lämna blod på Claratappen, sen en kort-kort tur på stan. Efter det åkte jag hem och vilade innan jag hängde med Ann-Sofie till Herrhagen. När jag kom hem därifrån kom Helena på ett fikabesök. Nu ska jag snart cykla ner till stan och gå på bio med några brudar. En fullspäckad dag, skitkul!


Kalas!

Nu har jag skickat iväg lite fler inbjudningar till min födelsedag, för nu har jag fått rätt många svar av de tidiga inbjudningarna. Hoppas att alla som är inbjudna kan (och vill) komma! Jag ska nog göra iordning en fin karta så folk hittar hem till mig...



Blood, sex and booze

Moi

 




Ta mig tillbaka!

Green day @ Gbg

Jag vill tillbaka och se dem igen! <3

 


Pyjamasbyxor

Imorse fick jag ett samtal från blodcentralen att de hade ont om min blodtyp och att de behövde mig, 30min efter att de ringt. Men så snart kunde jag inte infinna mig nere i stan redo för att lämna blod. Absolut inte på en stressad och tom mage, då lär jag ha svimmat på vägen hem. Jag fick en tid imorgonbitti istället, då ska jag iväg och göra gott för mänskligheten!

Idag är en riktigt seg dag, har inte riktigt kommit igång än. Mest pysslat med saker här vid datorn, så lite har jag fått gjort. Men jag sitter fortfarande i pyjamasbyxorna. Jag ska iväg med A-S till Herrhagen, så det är nog bäst att jag sätter lite fart.

Jag försöker få till en dejt med en vän för att lämna av hennes födelsedagspresent, men hon verkar inte så värst ivrig att få den eftersom jag aldrig hör från henne. Jag får se om jag får chansen att lämna av den någon dag, köpte den trots allt för en månad sen nu.


Macy's day parade

Idag har jag bjudit Ann-Sofie på en kopp kaffe med kaka, cyklat ner till stan där jag träffade Helena för lite shopping och en glass och sedan cyklade jag hem igen.

Fan! Jag köpte ju pålägg när jag var i stan, och det la jag i väskan. Jag har inte haft en tanke på det förrän NU. Skitbra... Det får bli en tur till Ica.

Vad tycks om linnet? Jag är väldigt nöjd.

'Cause I'm thinking 'bout a brand new hope
the one I've never known
'cause now I know it's all that I wanted





Mobilblogg: Idag har jag gjort iordning mi...

dsc01618 (MMS)

Mobilblogg: Idag har jag gjort iordning mitt linne. Nu är jag The Godmother, inget snack om saken.


Mobilblogg: Nu är vi på väg hem igen. Förs...

dsc01617 (MMS)

Mobilblogg: Nu är vi på väg hem igen. Först blir det ett stopp hos syster Lisa för en skvätt kaffe, sen åker vi vidare hemåt.


RSS 2.0