Nu sätter vi klackarna i taket!


- Såklart.

Remember my name

wildaboutmovies.comI går bjöd jag min syster Lisa på bio, det blev Fame! Det var himla synd att det var fruktansvärt lite dans i den filmen för att vara en dansfilm :-S Så det var en liten besvikelse.
Tittade in på Partaj medan jag väntade på att hon skulle komma in till stan, och det var kö igenom hela affären! Jag är glad att jag redan fixat mitt.

Något som jag lyckades med i går var att helt glömma bort litteratur- och källförteckningen i arbetet så jag fick skicka om det. Men nu är det iaf fixat och klarrrrt. Mailade över en kopia till min mentor också så han har ett ex till seminariumet på onsdag.

Jag ska ta och leta reda på lite kläder som jag ska ha i kväll, det måste vara svart och vitt.. Får gräva i garderoben och se vad jag kan finna.



Nu är det slut på veckan, det är dags för...

Toni bad om en nyare bild på magen för att jämföra, men det skippar jag. Det ser ut att va mer synd om mig om ni bara ser bilden på magen när den är lite skavankig ;)

Jag tycker att frasen "Fredagsmys" är genialiskt bra. Man får en riktigt må-bra känsla i hela kroppen bara av att veta att man kan ha just fredagsmys. Länge leve myset! Mitt mys för kvällen är bio med syster Lisa som är i Värmland och hälsar på. Jag ska äntligen få se Fame som jag väntat på i evigheter.

Jag glömde berätta en sak som hände igår som roade mig. Jag ska beställa mat ur DT på BK och jag säger snabbt - Två Whopper pepper meal med cola till båda.
- Mm, vad vill du ha att dricka?
- Ööh...      cola?
 Han märkte aldrig att han sa fel, hihi. Att jag sen inte fick alls rätt beställning drog bara ut mer på tiden. Men rätt ska vara rätt.

Nu ska jag strax skicka in mitt arbete efter att Dennis har korrekturläst det åt mig. Here we go!


Ont i ärrrrrrrret.

Mina operationsärrMitt operationsärr i naveln har stuckit och känts konstigt i dag. Vilket är lite underligt, det var ju trots allt 6 månader sen jag opererades nu. Tack och lov ser naveln inte lika hemsk ut nu som på bilden. Öppna inte bilden om ni är väldigt känsliga, bara en liten varning :P
Kortet är taget 1-2 dagar efter operationen.

I dag blev jag klar med den sista inlämningsuppgiften för denna kurs. Göttans! Ska kolla igenom den i morgon och se om något behövs ändras.

Vad har dagen annars bjudit på? Jag har lekt frisör då jag klippte min syster. Det tog hela 4 sek sen hade hon fått en helt ny frisyr och 5-7cm kortare hår. Kan man, så kan man. Innan dess bjöd jag på björnbärs paj och vaniljvisp. Efter fikat och klippet åkte vi till IKEA och tro det eller ej, men jag fick med mig Dennis dit. Det har inte hänt många gånger ska jag säga er.

I morgon ska jag leta kläder inför klassfesten/halloweenfesten. Vill ni ha en ledtråd till vad jag ska vara?
- Mjau

Dags för bad, ansiktsmask, ett glas julmust och musik.

Is this it?

Är lite, jämt lite, avundsjuk på min vän Toni som lyckades vinna två biljetter till This is it och såklart fick hon plats vid röda mattan. Fan att man inte bor i USA ibland. Jag är iaf väldigt glad för hennes skull, men det hade inte skadat att åka dit själv heller ;)

Jag är nyligen hemkommen från morgonpromenaden med hunden, har fått i mig en halv risifrutti sen tog det tvärstopp! Får äta frukost nr två efter att jag har duschat.

De på Tre måste älska mig, det var tydligen bara jag som hade 100% rabatt på mms under september. Nice!

Dags för duschen nu!

Tre av fem

I dag var det som sagt dags för min redovisning. Det gick jättebra då vi egentligen inte fick säga någonting förrän alla i klassen gissat vad vi tänkt och vad det handlade om. Läraren skötte det mesta av snacket. Tråkigt nog så dök bara tre av fem från min studiegrupp upp för att se, tråkigt. Jag som t.o.m. filmade deras redovisning... Men men.

Efter skolan så åkte jag hem, ringde till Tele 2 och blev kund där. Åkte sedan och handlade mat och grejer till  den kommande klassfesten (där jag tyvärr inte kan bjuda in utomstående). Måste bara fixa iordning min mask jag ska ha på mig så den passar bättre.

Dags för lite middag kanske?


Låt bli min strumplåda

Strumplådan
I dag har vi haft lite redovisningar från vårt gestaltningsarbete som vi har haft i klassen. I dag var det dags för dans, drama och media. Det var jättekul att se vad alla hade ådstakommit under de få dagar vi hade möjlighet att jobba med detta. I morgon är det dags för bild, som jag hade, och musik. Det ska bli spännande!

När jag kom hem från skolan så hade alla djuren lekt rövare här hemma. Hunden hade varit i soporna, ena katten hade slickat på alla godisar i godisskålen och den andra katten hade dragit ut hälften av  min strumplåda på golvet. Jag var inte helt nöjd med det, och det fick de minsann höra.

Sen ska jag ta och börja fundera på hur jag ska skriva min uppsats/rapport som ska in nu på fredag. Jag måste komma på ett bättre sätt att formulera mig på. Måste även komma på några bra underrubriker, för det ville de ha.


MDT:

(617): who is this?
(508) your worst nightmare
(617) AIRRY POTTAH?! IS THAHT YEW?!
(508) VOLDEHMORHT..we meet again.

Haha! Så jävla roligt så det är inte sant :D
Min kompis Toni hade citerat detta på sin FB och jag var bara tvungen att citera vidare.

"Nu kör vi!"

Tack för en riktig kanonkväll igår, Helena! Det grejade du bra!
Det blev hur mycket folk som helst till slut och jag uppfattade inte namnet på ens en femtedel. Jag har fullt sjå med att komma ihåg mitt egna namn ibland. Krogen uteblev för min del, hade inte orken eller lusten. Jag skyndade mig istället till bussen och lyckades komma med den.

Väl hemma hade Dennis köpt ett wienerbröd till mig som jag smaskade i mig innan jag gick och la mig.

Nu ska jag kolla på tv och dricka upp min latte.

Ha en bra dag!


Kvällens outfit

The dress

Sådär, typ klar. Nu är det dags att äta något så man inte stupar innan klockan slagit 23:00


I'll follow you until you love me

Nu sitter jag med en handduksturban i mitt nytvättade hår och är även inlindad i min morgonrock. Sitter och lyssnar på Lady Gaga och ska strax börja göra mig iordning inför festligheterna i kväll. Temat blir lila och svart. FIERCE, som Tyra Banks säkerligen skulle ha sagt om hon såg mig.

Jag var nere på stan med Ann-Sofie, a.k.a. Lucy, förut och fann mig ett läppstift, en ny matlåda och en rosa bandet-pin. Vi åt en jättegod blåbärspaj, mums! A-S fick lite snålt med vaniljvisp, men det var ändå värt 35kr.


Ja må hon leva!


Fika

Michelle
Som jag sa, jag hade kunnat stanna hemma. Det enda läraren sa vad det som hon läste av pappret som alla redan har fått. Men, jag fikade lite med de som var där från min studiegrupp. Mysigt, har inte sett dem på hela veckan.

Stövlarna hade jag inte på mig till skolan, det blev på tok för varmt! Jag ska ha dem när det blir lite kallare men innan snön faller. Ska jag hinna tajma det tro? Än så länge är det bara löv som ligger på marken.

Senare i dag bär det av mot Helena för lite fika. Måtte jag inte glömma presenten hemma, det är en typisk sak som jag ofta lyckas med. Jag ska ställa den framför dörren så jag snubblar på den på väg ut, då kan jag inte glömma den.

Jag ska nog sätta på lite kaffe och sätta mig och läsa lite i Boktjuven.


Pepparkaka doppad i choklad

   Tålamodet fann jag aldrig, jag avlägsnade mig från rummet istället.

   I dag åkte jag och Dennisen ner på stan en väldigt snabbis, och tro det eller ej, men jag kom hem med FYRA påsar! Jag borde verkligen shoppa under tidspress, då hittade jag massa saker jag gillade. Annars kan jag gå runt i evigheter och inte hitta något alls. I dag hittade jag t.o.m. ett par stövlar som jag letat efter i ett år. Perfekt. Jag ska nog ha dem på mig i morgon till skolan.

   I morgon är det kalas för Helena som egentligen fyller år på lördag. Men vi ska fika hemma hos henne i morgon, marängschwiss (kan någon stava till det ordet? Utan att googla, Ann-Sofie). Det ska bli kanongott! Hennes present är pimpad och klar, men kan inte lägga ut någon bild här ifall hon skulle få för sig att titta in här. Den ena är nämligen inte ordentligt inslagen.

   Först är det dock en föreläsning/informationsträff i skolan. Kan lika väl gå på den så jag inte missar något. Det kommer säkerligen vara helt i onödan enbart för att jag har bestämt mig för att gå. Jag skulle inte bli förvånad.

   Nu ska jag snart ta och dyka ner i pyjamasen och lägga mig på soffan med ett glas juice. Jag har köpt Marabous nya "Vinter"choklad som jag måste testa. Köpte den visserligen för över en vecka sedan, men har inte öppnat den än. Det kanske får bli ikväll? Jag fick beskrivningen av kassören "Den smakar som pepparkaka doppad i choklad. Helst ska du dricka julmust till så blir det som bäst!"


I'm the bigger person..

Tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod tålamod

Uppdatering

Jag vet, jag vet.. Jag är hemskt dålig på att skriva här nu för tiden. Det är bara det att jag har fått mig ett liv serrni, har inte tid att sitta här varenda dag ;)
Skämt och sido, men tiden har faktiskt blivit mindre nu när jag har hittat massa andra och nya bra saker att lägga den på istället för att sitta här och uggla.


I torsdags åkte jag och syster Jenny ner till Ullared. Nyckelorden är:

Tidigt . Stillasittande bensträckare . Apelsinjuice . Trögt tanklock . Fartpolis . Böter .
Ingen kö . Fynd . Julklappar . Hamburgare . Vinterskor . Sur GPS . Samhället Åsa . Choco kaffe.

I går var jag och hälsade på Skattkärrskolan där jag ska ha min VFU (om jag inte byter inriktning). Jag kan i ärlighetens namn inte få ett stadigt grepp om vad en fritidspedagog sysslar med. Inte ens efter att ha spenderat en eftermiddag med en sådan. Är det lektant, läxhjälp eller en lärare jag blir? Eller kanske en allt-i-allo? Det är förvirrande hur det är blir.


Zzzzz

Alla har pratat om hur trötta vi har varit i dag, och nu måste även jag erkänna mig besegrad. Efter att ha suttit och bråkat med datorn ett tag för att sedan plugga har gjort att även jag blivit trött igen. Nu stundar en promenad med hunden sen ska jag inta soffläge och bara slappa. Efter skolan i morgon åker jag hem till mina föräldrar för att sedan tiiiiidigt (och då menar jag tiiiiidigt) på torsdag morgon åka iväg till Ullared.

"Nu kör vi!"


Bullfest!

Nemi
I morse fick jag ett fint mms av syster Jenny. Hon och Nemi hade varit ute i skogen och promenerat (av vad jag kan se på bilden) och då hade Nemi hittat en fin pinne till Michelle. Jag hoppas hon sparar den tills vi kommer dit om en vecka :)

Här hemma har det hittills varit en fullspäckad dag. Jag fick sova ut ordentligt i dag då Dennis började jobba kl. 10 så jag behövde inte gå upp tidigt för att ta ut Michelle. När jag kommit upp kände jag ett sug att baka bullar, så det fick det bli! Jag har t.o.m. diskat efter mig, vilket jag i vanliga fall brukar ta hand om dagen efter. Men nu jäklar är det fart på mig. Funderar även på att åka och träna, men eftersom jag gjorde det i går ska jag vänta tills i morgon. Så jag inte kör slut på mig på en gång.


    Bullfest 

Heja Sverige!

Jag hittade inget skoj på Bergvik, bara lite mat. Det blev inte heller någon tripp till Monika ikväll, är på tok för trött och har inget partysug alls. Jag skulle bara dra ner alla andras humör. Istället blev det nachos här hemma och lite fotboll i soffan, som började precis nu btw!

Dags att ta ut hunden sen ska jag bänka mig i soffan. Heja Sverige!


Brinnande handväska!

Partyt i torsdags blev väldigt städat för min del. Förutom att min handväska började brinna, men det ställde jag till rätta ganska snabbt. Det kan hända även den bästa. Jag åkte hem efter förfesten och Monika likaså, resten av folket åkte in till stan och gick till Ankan.

I går hade jag en ensam hemmakväll då Dennis var och festade hemma hos Robin. Det var skönt att bara sitta hemma i soffan, men om mina vänner som hade varit där hade hört av sig och sagt att de skulle dit eller frågat om inte jag hade velat komma hade jag nog åkt dit. Kaaaaaaaanske drar hem till Monika ikväll och kollar på fotboll och festar. Jag får se om jag orkar.

I dag åkte jag iväg till Nautilus och tränade och det var hur gött som helst! Jag ska nog skaffa träningskort där, än så länge går jag bara på provträningspass. Det som är bra med Nautilus är att man har möjlighet att simma, vilket känns bra för mina knän.

Snart ska jag ut till Bergvik med mammsen, ska se om jag hittar något roligt. Det brukar aldrig bli så när man vill hitta något. Hoppas att jag inte hittar något som är snyggt och inte för dyrt!


"Är det dörren till höger?"

Klarälven vid StadshotelletI morse efter föreläsningen skulle vi ha ytterligare en lektion, men det dök aldrig upp någon lärare till den lektionen. Och inte hade vi fått någon uppgift att jobba med, så alla gick därifrån efter ett tag. Jag åkte ner till stan för att lämna tillbaka böcker på biblioteket och fick sällskap av Helena. När vi två gick förbi McDonalds möter vi en kille från klassen och jag hälsar glatt "Hej hej!" och Helena ger mig en förundrande blick. "Det var en kille i klassen" förklarade jag för henne. "Jahaaa, jag kände inte igen honom med hörlurar i öronen" Hahah!

Efter det städade jag lite här hemma och nu sitter jag och Dempan och väntar på vår pizza. Det är alltid en utmaning när vi ska beställa för vi båda har ganska ovanliga och väldigt svenska efternamn, vilket verkar vara svårt för de på Flamingo att uttala. Så till slut efter att inte ha fått fram rätt efternamn säger killen på Flamingo "Är det dörren till höger?" Haha! Vi beställer därifrån ganska så ofta misstänker jag. Det är det värt när vi får hem pizzan på 11 minuter ;)

Laddningen
I kväll är det party på Kronoparken hos en klasskamrat. Singstar och Ankan står på agendan, hoppas på en superkväll! Jag ska ha min nya klänning på mig som jag köpte igår, den är jättesöt! Jag får se om jag fastnar på något kort ikväll så får ni se den.


Living in sin is the new thing

Efter en ganska så onödig dag i skolan åkte jag och Helena som planerat till Bergvik för att få tag på något roligt tills i morgon kväll då det är en slags klassfest igen. Jag hittade först en liten partyväska och sen en klänning som passar PERFEKT till just den väskan jag köpte. Jag har nog aldrig varit så nöjd som nu. Helena hittade även ett par stövlar, men jag fann inga skor till mig.

Nu har jag kommit hem och har hunnit packa iordning träningsväskan. Jag har ju min Nautilus-debut i dag om ni glömt bort det! Jag är redan klar att åka dit och jag ska inte va där förrän kl.18. Cyklar jag dit tar det kanske 5-7 min så jag är färdig i god tid.

Nu ska jag ladda mp3-spelaren med lite ny musik. Har inte bytt på ett halvår tror jag, så det är dags nu när jag ska upp på crosstrainern igen.
Låtar som åker in på den är bl.a.  Jordin Sparks - SOS och Britney - 3


Ladies Night i djungeln?

I morse ställde jag klockan lite extra tidigt för att skriva ut Bortbytingen av Selma Lagerlöf. Det stod nämligen på KAUs plattform att jag skulle ha läst den tills i dag, så jag kröp upp ur min varma säng och fixade det. Och när jag varit i skolan en hel dag har vi inte ens pratat om den boken. Lyckat. Vi jobbade istället med den gamla vanliga boken Legenden om Sally Jones, som jag faktiskt kan rekommendera. Den är rätt bra för att vara en bildbok :)
Vi fick allihopa gestalta två bilder ur boken med hjälp av det materiel som vi fick av läraren. Vi skulle klippa och klistra ur massa tidningar.

Vår tolkning av Sally Jones


Jag bestämde mig dessutom för att ha kjol på mig i dag, vilket jag aldrig annars har. Tror ni inte att det har regnat större delen av dagen? Lyckat.

I morgon drar träningen i gång! Ska till Nautilus och provträna och ev lägga upp ett program, ska bli så skönt!


Sambatoner i köket

Nu blir jag riktigt irriterad. Ska folk kolla på sex-sajter kan de fanimej göra det hemma på sina egna datorer och inte låna min till det! Så nu har jag lösenordsskyddat min dator en gång för alla. Varför går man hem till en kompis och lånar dennes flickväns dator till sånt? Jag begriper mig inte på detta.

I går var jag ut till Nöjes. Jag vet, två gånger på en vecka - vad har det tagit åt mig? Men jag har sammanlagt druckit sex st cider så det har inte varit några ordentliga fylleslag. Det blev nästan som en liten klassfest. Riktigt kul att lära känna folk utanför skolan och utanför studiegruppen. Min kväll slutade relativt tidigt då Lars inte var medveten om mitt operationsärr på magen när han beslöt sig för att peta där extra hårt 3-4 gånger. Efter det kände jag att det var dags för mig att knalla hemåt.

Jag fick sällskap av Ann-Sofie som också åkte hem samtidigt som jag efter en nykter kväll på Ankan. Det var bra för vi fick båda följe hem eftersom vi nästan bor grannar :)

Nej, dags för lite gröt och sambatoner i köket.


Go Detroit!

Karlarna som hämtade min kyl/frys skrattade åt hur gammal den var, så det var nog på tiden att den blev utbytt.

Jag, Helena, Monika och Erna
I går träffade jag Erna, Helena och Monika på stan där vi fikade, bowlade och spelade biljard. Efter det kom vi på att vi var faktiskt sugna att gå ut. Sagt och gjort! Hem och fixa iordning sig och äta lite sen hem till Helena på Herrhagen för att partajja. Kvällen spenderades på sillburken Ankan och jag hade jätteskoj! Jag la mig i sängen kl. 4.15 efter att ha degat i soffan en stund efter hemkomsten. Gick upp 9.30 i morse och tog en härlig långpromenad med Michelle och sen dess har jag hållt igång. Har tom ordnat så jag ska skaffa gymkort nu.

Nu är det hockey för hela slanten här hemma. Detroit spelar, chipsen står på bordet, ölen dricks och min pepsi väntar på mig i kylen. Dags att hämta den.


Känn dig som hemmaaaaaAAaaaaAAaa

Om ungefär en timme kommer det två män från Hemmabutiken med en ny kyl och frys till mig. Så de kommer säkert inte förrän om två timmar om man ska gå efter tidigare leverantörer. Det märks.
Efter det ska jag ner till stan och träffa några kompisar och ta en fika eller hitta på något.

Tandvärken har släppt och det är såååå skönt! Jag fick ett tips om ett antibakteriellt munvatten och det gjorde susen. Nu är det bara en läskig skinnflik som stör lite.


RSS 2.0