Lättlagad och trevlig fruktkaka

1 dl. socker
4 ägg
2 dl. torkad frukt
1 tsk. salt
1 dl. farinsocker
4 msk citronsaft
några nötter
2 liter whisky


- Ta fram en mellanstor skål.

- Kolla whiskyn genom att smaka på den. Häll whiskyn i ett decilitermått och drick.

- Upprepa.

- Sätt på elvispen. Smaka återigen på whisky och kolla, om den fortfarade håller kvalitén.

- Blanda 1 dl smör i en stor sckål, lägg till 1 msk socker och vispa. Och vispa.

- Kolla om whiskyn fortfarande är god. Dri-hick ännu en kopp.

- Stäng av elvischpen.

- Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad fjukt.

- Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastnar i schkålen så vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka om whi-hiskyn fortfarande är god.

- Schen schka du schila 2 dl schalt eller nåt schånt. De é inte så noga.

-Kolla whischkyn.

- Schila Schitronschaften, lägg till en mat...scheed osså socker eller nåt. Schpela roll lixåm.

- Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader å glöm inte att schtänga av elvispen. Schläng ut schkålen genom fönstret... va fan... och kolla schen whiskyn.

- Gå å lägg dej...ta med whiskyn. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall...? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig.

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0